Haberler

Mansur Yavaş, alanda toplanan kalabalığa Erdoğan'la özdeşleşen cümle ile hitap etti

Güncelleme:

Seçim çalışmalarına devam eden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Mansur Yavaş'ın alanda hitap ettiği kalabalığa Cumhurbaşkanı Erdoğan'la özdeşleşen "Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, hep birlikte Türkiye olacağız" cümlesiyle hitap etmesi dikkat çekti.

31 Mart yerel seçimleri için geri sayım devam ederken Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Mansur Yavaş, çalışmalarına devam ediyor. Son olarak Yenimahalle'de vatandaşlara hitap eden Yavaş, alanda toplanan kalabalığa hitap ederken Cumhurbaşkanı Erdoğan'la özdeşleşen cümleyi kullandı.

"BİR RABİA İŞARETİ EKSİKTİ"

Cemevi açılışında alandakilere hitap eden Yavaş, konuşmasını bitirirken "Bir olacağız, iri olacağız, diri olmaya devam edeceğiz, hep birlikte Türk milleti olacağız" ifadelerini kullandı. Kısa sürede sosyal medyada büyük yankı uyandıran videonun altına "Bir Rabia işareti eksikti" şeklinde yorumlar yapıldı.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Politika

Mansur Yavaş Türkiye Ankara Politika Haberler

500

Yorumlar (37)

Hsn:

Bence imamoğlundada,mansur yavaştada içten içe bir Erdoğan hayranlığı var

331
152
yanıtYanıtla
Bir garip yolcu:

Rabia isaretini sormuşlar uzun zamandir Rabia yapılmıyo neden cunku o el ile sisiyle tokalaştı...Rabia mı kaldı yapilirsa Mursi'nin kemikleri sızlar

yanıt9
yanıt21
Onur Yener:

Taklitleri aslını yaşatır.?? RECEP TAYYİP ERDOĞAN ??

220
157
yanıtYanıtla
Ayhan:

Bence hepsi zübüğu taklit ediyor . Kemal Sunal Türk siyaset adamını Cok iyi çizdi zamanında hepsi onunla büyüdü kısacası hepsi zübük.

yanıt18
yanıt28
golebicemarti golebicemarti:

Baktılar ki hiç ''Aş, İş, Demokrasi, Adalet'' talep eden yok, hamaset işe yarıyor biz de bari aynı yolu takip edelim demişlerdir. Saygılarımla.

136
87
yanıtYanıtla
Güray Dilli :

Okuduğunu anlayamayan cahiller , verdiği oy ile benim ve ülkemin geleceğini belirliyor. Ne üzücü

65
82
yanıtYanıtla
Onur Yener:

Senden büyük cahil mi var, bana kalırsa benim oyum da senin oyunu beşe katlar...

yanıt53
yanıt23
Ayhan:

Onur senin cahilliği de onu 5 katlar. Hiç kimse kendi oyunun diğerlerinden üstün olduğunu iddia edemez eden dünyanın en cahil insanıdır.

yanıt16
yanıt10
Ayşegül Öztabak:

Okuduğunu anlamayan cahil benim.oyum senin oyunla bir mı. Senin gibiler oy kullanmasin. Geliyorr Altınok

yanıt15
yanıt18
Raşit Gungor:

çoban oy kullanmasın diyorsun yani...çobanla senin oyun bir değil kabul.. akademisyen ile senin oyun da bir değil sende kullanma...akademisyen ile prof da bir değil akdm. de kullanmamalı zihniyetinize göre...Hatta normal prof ile siyasi bilimler prof oyu da denk değil uzar gider...osmanlıdaki ki gibi enderun mektebi mi kuralım? farklı düşünenlere saygı duymayan aşağılayan kibirli zihniyetini cehaletten sıyırsan ne? saygısızlık kibir aşağılama cehaletten değil mi yoksa?

yanıt13
yanıt4
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title