Haberler

Ladik'te Cumhuriyet Bayramı ve 100. Yıl Kutlamaları

Güncelleme:

Ladik'te, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyet'in kuruluşunun 100. yıl dönümü dolayısıyla çelenk sunma töreni gerçekleştirildi. Törene Kaymakam Vekili Merve Kartal, Belediye Başkanı Adnan Topal, Cumhuriyet Savcısı Serkan Erol, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Cengiz Çalık, İlçe Emniyet Müdürü Ramazan Dinç ile siyasi partilerin il başkanları ve vatandaşlar katıldı. Ladik Belediyesince çocukların eğlenebilmesi amacıyla da etkinlikler düzenlendi.

Ladik'te, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyet'in kuruluşunun 100. yıl dönümü dolayısıyla çelenk sunma töreni gerçekleştirildi.

Hükümet Konağı önündeki Atatürk büstüne çelenk sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Törene Kaymakam Vekili Merve Kartal, Belediye Başkanı Adnan Topal, Cumhuriyet Savcısı Serkan Erol, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Cengiz Çalık, İlçe Emniyet Müdürü Ramazan Dinç ile siyasi partilerin il başkanları ve vatandaşlar katıldı.

Ladik Belediyesince çocukların eğlenebilmesi amacıyla da etkinlikler düzenlendi.

Belediye Başkanı Topal, çocukların eğlenebilmeleri için hiçbir fedakarlıktan kaçınmadıklarını dile getirerek, gönüllerince bir gün yaşamalarını istediklerini kaydetti.

???????

Kaynak: AA / Politika

Cumhuriyet Bayramı Cumhuriyet Savcısı Ramazan Dinç Jandarma 29 Ekim Kartal Ladik Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title