Haberler

Kulisler bu çıkışı konuşuyor! Kılıçdaroğlu, Özdağ ile gizli protokolünü eleştiren partililere verip veriştirmiş

Güncelleme:

Ümit Özdağ'ın seçimde destek verme şartına karşılık olarak Kemal Kılıçdaroğlu ile 3 bakanlık için imzaladığı gizli protokolün ortaya çıkması olay yarattı. Parti Meclisi'nde eleştirilen Kılıçdaroğlu'nun ise tepkilere; "İki seçim arasındaydım. Oyumuzu maksimum arttıracak hamleler yapmaya çalışıyordum. Çalışsaydınız, beni bu duruma sokmasaydınız." sözleriyle yanıt verdiği öne sürüldü.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile Ümit Özdağ arasında 3 bakanlığın verilmesi adına imzalanan gizli protokolün ortaya çıkması gündem yarattı. Kulislerde konuşulanlara göre Parti Meclis Toplantısı'nda kendini savunan CHP lideri, "Bakanlık verdiysem partimizin hakkından verdim. İki seçim arasındaydım. Oyumuzu maksimum arttıracak hamleler yapmaya çalışıyordum. Çalışsaydınız, beni bu duruma sokmasaydınız. Bana herkes yüklenirken, hiçbiriniz cevap vermiyor." dedi.

"PARTİMİZİN HAKKINDAN VERDİM"

Değişim tartışmalarının tansiyonu yükselttiği CHP'de, Parti Meclisi hararetli konuşmalara sahne oldu. PM üyeleri Ümit Özdağ'la imzalanan İçişleri dahil üç bakanlık ve MİT'in verildiği protokol üzerinden Kılıçdaroğlu'nu eleştirdi. Sözcü'den İsmail Saymaz'ın edindiği bilgiye göre ise Kılıçdaroğlu, kendini bu ifadelerle savundu: "Bugüne kadar protokolü açıklamadım. Bu iki lider arasındaki mahrem konudur. Benimle Özdağ'ı bağlar. Bu belgeyi parti arşivine koyacağım. Bakanlık verdiysem partimizin hakkından verdim. İki seçim arasındaydım. Oyumuzu maksimum arttıracak hamleler yapmaya çalışıyordum. Çalışsaydınız, beni bu duruma sokmasaydınız. Bana herkes yüklenirken, hiçbiriniz cevap vermiyor."

Gözde Nur Bayar
Haberler.com - Politika

Kemal Kılıçdaroğlu Ümit Özdağ Maksimum Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (5)

Hacı Şembeki:

Kemal Dedenin bir çiftliği var...çiftliğinde koyunları var...chp çiftliğinde işler böyle yürüyor... delegeler ses çıkarmadığı , yönetim şeffaf olmadığı müddetçe daha çok satışlar olur...

63
8
yanıtYanıtla
Mustafa TekkaleMMM:

Onlarca yanlış hamleye rağmen iyi oy aldı CHP. Biraz da doğru hamle yapsa iktidara gelecek ama gelmemek için uğraşıyor resmen. Haa bu kadar kötü ekonomide gelse gidişi de erken olurdu. Belki de böyle iyi oldu CHP için

8
7
yanıtYanıtla
Sm57:

Akp bozuk olan ekonomiyi seçimden önce iktidar gidiyor CHP gelecek diye iyice bozdu dediğin doğru CHP gelse daha kötü olabilirdi ama sebep olanı sorgulaman lazım

yanıt2
yanıt2
Ali Veli:

iktidar bu kadar pervasız ve rahatsa, milleti bu kadar çok ezebilme hakkını kendinde görüyorsa senin gibi muhalefet olduğu içindir. Senin adaylığın açıklandığı gün adamlar kutlama yapmaya başladılar neredeyse. O kadar kişi sana olma dedi ama inat ettin oldun. Sanki iktidara çalışıyorsun be.

7
1
yanıtYanıtla
Yorumcu Davut :

tek adam.

3
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title