Haberler

Koltuğu devredip telefonu kapattı! Aradığınız Meral Akşener'e şu anda ulaşılamıyor

Güncelleme:

İYİ Parti kurultayında başkanlık koltuğunu Müsavat Dervişoğlu'na devreden Meral Akşener'den ses seda çıkmıyor. Partiden yakın dostlarının da ulaşamadığı iddia edilen Akşener'in cep telefonu hattını kapattığı, 1-2 ay sonra yeni bir hat alacağı ve belirli kişilerle numarasını paylaşacağı belirtiliyor.

CHP'nin 1. parti çıktığı 31 Mart yerel seçimlerinin ardından gerçekleştirilecek kurultayda aday olmayacağını açıklayan ve başkanlık koltuğunu Müsavat Dervişoğlu'na bırakan eski İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ortadan kayboldu.

PARTİDEN YAKIN DOSTLARI DA ULAŞAMIYOR

Parti kaynaklarından edinilen bilgiye göre partililer arasında Akşener'e kırgınlıklar sık sık dile getiriliyor. Kırgınlığını eski genel başkanlarına iletmek isteyenlerin de partiden yakın dostlarının da Akşener'e ulaşamadığı iddia ediliyor. Akşener'in Sapanca tarafında bulunan çiftliğinde ailesiyle vakit geçirdiği kaydediliyor.

GENEL MERKEZDE İZLERİ DURUYOR

Cep telefonu hattını kapattığı öne sürülen Akşener'in bir-iki ay sonra yeni bir hat alacağı ve belirli kişilerle numarasını paylaşacağı belirtiliyor. Öte yandan parti genel merkezinden Akşener'in izleri silinmiş değil. Akşener'e hediye edilen eşyaların bulunduğu dolap boş kalırken, fotoğrafları eski yerlerinde halen duruyor.

"FOTOĞRAFLARI GENEL MERKEZDE YER ALMAYA DEVAM EDECEK"

Cumhuriyet gazetesinde yer alan habere göre partililer ise bunu "Kurucu genel başkan olduğu için kim yönetime gelirse gelsin, Akşener'in fotoğrafları genel merkezde yer almaya devam eder" şeklinde yorumluyor.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

Meral Akşener Cep Telefonu İYİ Parti Politika Güncel Haberler

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Netanyahu'yu evinde ağırlayan Trump: Başkan seçilmezsem 3. Dünya Savaşı çıkar

Netanyahu'yu evinde ağırlayan Trump: Başkan seçilmezsem 3. Dünya Savaşı çıkar

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Küçük kızı kurtarmak yerine elinde termosla beklemiş! Beren Su'nun ölümünde ihmal iddiasını kanıtlayan fotoğraf

Küçük kızı kurtarmak yerine elinde termosla beklemiş! Beren Su'nun ölümünde ihmal iddiasını kanıtlayan fotoğraf

500

Yorumlar (19)

Kralçıplak:

Ekranlarda görmemek, sesini duymamak ne hoş

133
26
yanıtYanıtla
adalet adaletiçin:

çıplaksın ama kral değilsin

yanıt12
yanıt0
Seko:

İnşallah böyle drvam eder

yanıt7
yanıt1
ARSLANOĞLU Hakan:

Meral hanım çocuklarının anası evinin kadını oldu artık. Yakın zamanda çarşıda pazarda meyve sebze alırken görebiliriz.

93
4
yanıtYanıtla
Uzman:

çok önemli değerli bir siyasetçi uzman kişilikli bilir kişi hatta ihtiyarlar heyetinde olabilcek aydın bir insan değildi malesef korkarım ki üzülerek söylemeliyim

42
29
yanıtYanıtla
Onur Yener:

Vakti zamanı gelince herkes silinip gidecek siyaset sahnesinden, önemli olan Erdoğan gibi arkanda seni hatırlatacak yüzlerce eser ve seni sevmeye devam edecek milyonlar bırakabilmek...

yanıt41
yanıt50
Hüseyın Taşer:

çok mu gerek dide aradınız

62
7
yanıtYanıtla
faruk merttürk:

Yengeç kabuğuna çekilmiştir.

59
3
yanıtYanıtla
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Ohhh be sonunda sesini de duymuyoruz kendisini de görmeyeceğiz.

47
11
yanıtYanıtla
Luckyboom:

MHP ve mhp'den türeyen partiler genel olarak sıkıntılı. Kaostan beslenen partiler bunlar, bunlar olmazsa devlet sahipsiz kalır edasıyla ortalıkta gezerler ama uzakta olmaları ve ulaşılaması nispeten daha hayırlıdır devlet için.

36
4
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title