Haberler

Kılıçdaroğlu: Terör örgütlerince öldürülmek istenen bir siyasetçiyim, tehditleri önemsemiyorum

Güncelleme:

Millet İttifakı'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu kendisine yönelik suikast tehditleri bulunduğuna ilişkin haberlere "Ben terör örgütleri tarafından öldürülmek ve kimi güçler tarafından linç edilmek istenen bir siyasetçiyim. Ne yaşamış olursam olayım, bir adım geri adım atmadım. Dolayısıyla kimse de endişe etmesin. Neyle ve kiminle tehdit ederlerse etsinler; tehdit eder görünürlerse görünsünler başaramayacaklar. İlk seçimlerde iktidarı devralacağız" sözleriyle yanıt verdi.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel geçtiğimiz günlerde katıldığı bir televizyon programında Millet İttifakı'nın adayı olan Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik suikast duyumları aldıklarını söylemişti. Özel, "Durum ciddi. Zırhlı araç yolladılar Kılıçdaroğlu kabul etmedi. Bu tehditler aslında seçimi bir korku iklimine taşımaya yönelik" ifadelerini kullanmıştı.

"BEN KİMİ GÜÇLER TARAFINDAN LİNÇ EDİLMEK İSTENEN BİR SİYASETÇİYİM"

Kendisine yönelik tehditler bulunduğu haberlerine ilişkin konuşan Kemal Kılıçdaroğlu "Olur, böyle şeyler; önemsemiyorum. Ben terör örgütleri tarafından öldürülmek ve kimi güçler tarafından linç edilmek istenen bir siyasetçiyim. Ne yaşamış olursam olayım, bir adım geri adım atmadım. Dolayısıyla kimse de endişe etmesin. Bu türden haberlerin aynı zamanda bazı mahfillerin propaganda enstrümanı olduğunu da biliyorum" dedi.

"İLK SEÇİMLERDE İKTİDARI DEVRALACAĞIZ"

Bu tip haberler üzerinden toplumda korku ve endişe yaratılmak istendiğini belirten Kılıçdaroğlu, gazeteci Murat Sabuncu'ya yaptığı açıklamada "Kimsenin endişesi olmasın. Neyle ve kiminle tehdit ederlerse etsinler; tehdit eder görünürlerse görünsünler başaramayacaklar. İlk seçimlerde iktidarı devralacağız ve cumhuriyetimizi demokrasiyle taçlandıracağız" ifadelerini kullandı.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (27)

Buse Karadağ:

Bu CHP kendi populeritesini arttırmak için yapıyorlar yoksa bu adamı kim tehdit edecek ya karalama kampanyası yine komikler ya

217
68
yanıtYanıtla
zırzop:

her seçim öncesi bunlardan birine kesin suikast ihbarı oluyor nedense :)

221
57
yanıtYanıtla
Harun Özçelik:

Seni kim ne yapsın kendini böyle avut .... Reis devam

204
73
yanıtYanıtla
Batman Malatya:

Bizde inandık, Bütün illegal hareketlerin, legal partileriyle kolkola olan bir parti, niye tehdit edilsinki

207
67
yanıtYanıtla
Oyuncu Aliş:

Külliyen yalan mağdur edebiyatı pkk zaten sizden yana

173
63
yanıtYanıtla
Turgay Çakmak:

bu moral bozuklugunda birazcıkta olsa güldüm toplum olarak gülmeye yaralarımızı sarmaya ihtiyacımız var komik adam tşkr

179
56
yanıtYanıtla
ahyed yıldız:

Zorla kendini kıymete bindirecek. Türkiye için vakit kaybı olduğundan haberi yok

160
65
yanıtYanıtla
O Z:

Bence tehditler kendi partisinden geliyor. "Kendini aday göstererek bize bu hainliği nasıl yapabilirsin" diye :)

154
43
yanıtYanıtla
Asım Hekimoğlu:

Bilakis onlar seni yaşatmak isterler.

152
44
yanıtYanıtla
Duygu:

Secimleri kaybedecegini bildigi icin hergün baska bi komplo kurgu bos laf.. gücünüz yetmez reisi indirmeye. Bende gencim ama avrupaya özenen bebelerden degilim. CHPye ne verecek oyum nede bir günahim vardir......

144
50
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title