Haberler

Kılıçdaroğlu'nun fotoğrafını paylaştığı Muhsin Yazıcıoğlu'nun oğlunun CHP'den aday adayı olacağı iddia edildi

Güncelleme:

Millet İttifakı'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu, BBP Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun vefatının 14. yıl dönümünde oğlu Fatih Furkan Yazıcıoğlu ile birlikte çekildiği bir fotoğrafı "Allah bana ömür verdiği sürece, rahmetlinin sevgili oğlu Fatih Furkan, yanıbaşımdan ayırmayacağım diğer bir yol arkadaşımdır" notuyla paylaştı. Kılıçdaroğlu'nun paylaşımıyla gündeme gelen Fatih Furkan Yazıcıoğlu'nun CHP Sivas 1. Sıra Milletvekili aday adayı olacağı iddia edildi.

BBP Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun vefatının 14. yıl dönümünde Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaptı.

"FATİH FURKAN YANI BAŞIMDAN AYIRMAYACAĞIM BİR YOL ARKADAŞIMDIR"

Muhsin Yazıcoğlu'nun oğlu Fatih Furkan Yazıcıoğlu ile birlikte çekildiği bir fotoğrafı tweet'leyen Kılıçdaroğlu şunları yazdı; "Muhsin Yazıcıoğlu'nu vefatının 14. yıl dönümünde rahmetle anıyorum. Allah bana ömür verdiği sürece, rahmetlinin sevgili oğlu Fatih Furkan, yanı başımdan ayırmayacağım diğer bir yol arkadaşımdır" dedi. Kılıçdaroğlu devamında "Merhum Yazıcıoğlu'nun ölümüyle ilgili soruşturmayı birlikte sonuca vardıracağız" diye belirtti.

Kılıçdaroğlu'nun fotoğrafını paylaştığı Muhsin Yazıcıoğlu'nun oğlunun CHP'den aday adayı olacağı iddia edildi

"CHP'DEN ADAY ADAYI OLUYOR" İDDİASI

Muhsin Yazıcıoğlu'nun oğlu Fatih Furkan Yazıcıoğlu Cumhuriyet Halk Partisi Sivas 1. Sıra Milletvekili aday adayı olacağı siyaset kulislerinde yine konuşulmaya başladı.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

Fatih Furkan Yazıcıoğlu Kemal Kılıçdaroğlu Muhsin Yazıcıoğlu Millet İttifakı Fatih Furkan Milletvekili Fatih Sivas Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (22)

Kemal Aslan:

Bu trolcu akp liler yine ortalıklarda dolaşıyor yolcusunuz yolcu...

174
407
yanıtYanıtla
MIHTAR:

Kemal Sizlerede ne olduysa O 15 temmuz gecesi oldu.

yanıt117
yanıt29
Mehmet Mirdeslioglu:

Rüyanda gör Sen bile inanma şeytan seni aldatıyor

yanıt0
yanıt0
levent tugcu:

İntikam soğuk yenen bir yemektir derler. Adamı orada soğuğa terk ettiler ve araştırmayı da red ediyolar. Kim olsa oğlunun yaptığının aynı şeyi yapar. Gözünü karartan insan dava falan dinlemez.

206
227
yanıtYanıtla
Kuman:

Hiç yakışmadı

234
102
yanıtYanıtla
Sahi :

Babası chp nin Türkiye’nin başına bela edilmiş bir parti olduğunu çok iyi biliyordu. Gerçekten chp ile görüşmesi mide bulandırıcı.

224
73
yanıtYanıtla
baris koc:

rahmetlinin kanini tasiyorsa asla terorle bir olanlarla olmaz

233
56
yanıtYanıtla
Emre1453 Ulker:

Yok artık. Rahmetlinin kemikleri sızlıyordur

200
66
yanıtYanıtla
Reis şeker:

Kılıçdaroğlu beyefendi seçim geldi yine hergün cuma namazına başladın oruçta tutuyorsun helal olsun Tayyip babaya hepinizi hizaya getirdi :))

201
62
yanıtYanıtla
VaioNokia:

her gün altmış yetmiş iftar

yanıt101
yanıt19
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title