Haberler

Kılıçdaroğlu'nun Akbelen ziyaretinde ortalık karıştı! Aracın önünü kesip yumrukladılar

Güncelleme:

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun çevrecilerin direnişine destek vermek amacıyla gerçekleştirdiği Akbelen ziyaretinde gergin anlar yaşandı. Kılıçdaroğlu'nun aracının önünü kesen bir grup, "Araca değil barikata" sloganları attı.

Muğla'daki Yeniköy ve Kemerköy termik santrallerindeki maden sahasının ağaç kesilerek genişletilmesi çalışmasına yönelik protestolar sürerken CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu da eylemcilerin nöbet tuttuğu Akbelen'e gitti. Kılıçdaroğlu'nun ormanda incelemelerde bulunmadığını öne süren çevreciler makam aracının önünü keserek sloganlar attılar.

Kılıçdaroğlu'nun Akbelen ziyaretinde ortalık karıştı! Aracın önünü kesip yumrukladılar

"YANINIZDAYIM"

Kılıçdaroğlu, burada yaptığı açıklamada ise "Ağacı kestiğinizde suyu kesmiş olursunuz. Ağacı kestiğinizde tabiatı öldürmüş olursunuz. Ağacı kestiğinizde oksijeni bitirmiş olursunuz. Bütün dünya bunu biliyor ama bir avuç çete bunu bilmiyor. Ben boşana mı 'beşli çeteler' diyorum. Boşuna mı, 'bu beşli çeteler bu milletin kanını emiyor' diyordum. Bunun için söylüyordum… Direniyorsunuz, Kemal kardeşiniz sizin yanınızda" ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu'nun Akbelen ziyaretinde ortalık karıştı! Aracın önünü kesip yumrukladılar

CHP'Lİ VEKİL DE EYLEMCİLERLE TARTIŞTI

Öte yandan Kılıçdaroğlu'yla Akbelen'e giden CHP milletvekili Mahmut Tanal, bir eylemciyle tartışması sırasında "Sizin gibi insanlar yüzünüzden iktidarı kaybettik" dedi. Eylemcinin, "Bizim sayemizde kazanacaktınız, iyi ki kazanmamışsınız" demesi üzerine geri dönen Tanal, "AK Parti'nin ekmeğine yağ sürüyorsunuz" ifadelerini kullandı. Bunun üzerine eylemciler Tanal'ı da yuhaladı.

Kılıçdaroğlu'nun Akbelen ziyaretinde ortalık karıştı! Aracın önünü kesip yumrukladılar

Gözde Nur Bayar
Haberler.com - Politika

Kemal Kılıçdaroğlu 3.Sayfa Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (21)

levent tugcu:

Kemal Kılıçdaroğlu milletin yanında olsan nolur olmasan nolur. 13 seçimdir emdin chpli kanını. Saçma saçma açıklamalar yapıyosun. Güldürüyorsun kendine. Atatürk e güveni ayaklar altına aldırdın.

156
45
yanıtYanıtla
Export 86:

Öyle deyip 13 seçimdir oy veriyorsunuz

yanıt89
yanıt29
HURİYE TOPCU:

Sayın Kılıçdaroğlu, bu millete iyilik yaramaz..! Hala anlayamadınız. Ülke bitmiş, tükenmiş ama... Daha Allah, fırsat vermesin diye dua ediyorlar....

40
120
yanıtYanıtla
Halit:

eğer kazayla kazansalardı vay ülkenin haline onlar bile biliyor iyiki kazanamadık diyorlar memleket partiside demişti

95
46
yanıtYanıtla
Haka:

İktidardan kimse oraya gelmedi. Size destek amaçlı gelenlere de böyle davranırsanız demek ki sizin amacınız kuru gürültü. İyi oluyor sürünün

75
65
yanıtYanıtla
Burak Çeneli:

Sırf şov, sırf gösteri. Halktan bu kadar kopuk bir muhalefetin yine sırça köşklerde halktan tam kopuk yaşayan iktidarın karşısında başarı şansı sıfır. Bu durumda bile. Yazık...

114
22
yanıtYanıtla
Vatan Aşığı:

Hmm,,, ağaç kesimi ile oksijen kesilir öyle mi ? Peki gizli kapılar ardından bir avuç oy için, cennet Vatanımız ona buna peşkeş çekildiğinde can damarımız kesilmiyor mu Sn Kılıçdaroğlu ?

105
30
yanıtYanıtla
BUĞRA EMRECİKSİN:

CHP neden kazanamıyor diyenler CHP'ye baksınlar neden kazanamadıklarını anlarlar.

113
18
yanıtYanıtla
Hakan Arslanoglu:

Kılıçdaroğlu artık bu saatten sonra CHP başkanlığını bıraksın. Alsın eşini yanına güzel bir tatil yerinde doğa içinde hayatını yaşasın..

104
14
yanıtYanıtla
Adem:

Chp akıllanmıyorsun..Malayani uğraşlar bunlar.Halk sana prim vermez hee oy da..

78
33
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title