Haberler

Kılıçdaroğlu'nun Ağrı ziyareti öncesi ortaya atılan "provokasyon" iddiasına yanıt Savcı Sayan'dan geldi: Çay içmeye bekleriz

Güncelleme:

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun bugünkü Ağrı ziyareti öncesi Ağrı Gençlik Kolları'ndan dikkat çeken bir "provokasyon" iddiası geldi. Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan'ın uzun namlulu silahlarla sokakta yürüdüğü görüntüleri işaret ederek "Bugün gerçekleşecek provokatif eylemlerden Sayan sorumludur" ifadesini kullanan CHP Gençlik Kolları'nın iddiasına yanıt ise gecikmedi. Savcı Sayan, "Kılıçdaroğlu bugün İlimizde olacakmış. Vakitleri olursa çay içmeye bekleriz. Ağrı misafirperverdir" dedi.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, bugün Ağrı'da iş dünyasıyla buluşarak, tarihi yerlerde esnaf ziyaretleri yapacak. Program kapsamında ilk olarak Doğubeyazıt'ta bulunan Ahmed-i Hani Türbesi'ni ziyaret edecek olan Kılıçdaroğlu, daha sonra iş dünyası ile bir toplantı gerçekleştirdikten sonra akşam saat 17.30 sıralarında ise Ağrı Cumhuriyet Caddesi'nde esnaf ziyareti gerçekleştirecek.

CHP GENÇLİK KOLLARI'NDAN "PROVOKASYON" İDDİASI

Kılıçdaroğlu'nun Ağrı ziyaretine saatler kala yaşanan bir gelişme ise dikkat çekti. Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan'ın uzun namlulu silahlarla kalabalık bir grup içinde sokakta yürüdüğü anlara dair video sosyal medyada büyük tartışma yaratırken, görüntüleri CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na gözdağı olarak yorumlayan CHP Ağrı Gençlik Kolları "Bugün Genel Başkanımız saat 17.00'de Ağrı'da olacaktır. Bugün gerçekleşecek provakatif tüm eylemlerden Savcı Sayan sorumludur, tüm kamuoyunun bilgisine" paylaşımında bulundu.

Kılıçdaroğlu'nun Ağrı ziyareti öncesi ortaya atılan 'provokasyon' iddiasına yanıt Savcı Sayan'dan geldi: Çay içmeye bekleriz

SAVCI SAYAN'DAN KILIÇDAROĞLU'NA ÇAY DAVETİ

CHP Gençlik Kolları'nın paylaşımı ortamın bir anda gerilmesine neden olurken, yaşanan gelişme sonrası AK Partili Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan tansiyonu düşüren bir "çay daveti"nde bulundu. Sayan, sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada, "Kılıçdaroğlu bugün İlimizde olacakmış. Vakitleri olursa çay içmeye bekleriz… Ağrı misafirperverdir…" diye yazdı.

Kılıçdaroğlu'nun Ağrı ziyareti öncesi ortaya atılan 'provokasyon' iddiasına yanıt Savcı Sayan'dan geldi: Çay içmeye bekleriz

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

Kemal Kılıçdaroğlu Savcı Sayan Ağrı Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (5)

mevlüt Altın:

Bu kadar korkuyorsanız evlerinizden çıkmayın. Dervişin fikri neyse zikri de öyleymiş

18
18
yanıtYanıtla
ayh:

Savci yuvaya donmeye gun sayiyor :)

8
17
yanıtYanıtla
????? ????:

Kayda almayın. Degmez

10
4
yanıtYanıtla
Ismail Alkan:

Kılıçdaroğlu, umarsızca akp belediye başkanlarına saldırmaya başladı. Erdoğan a ve akp ye saldırıyor. Bu saldırı ülke ekonomisine zarar verir. Bu ülke CHP ye çok şans verdi. Daha da şinanay. Belediye başkanlarınızı da görüyoruz. Onun için ya sev ya terket.

4
3
yanıtYanıtla
Ali Fuat Alin:

senin chp yi caya davet ettiğin recep abnin kulağına giderse seni üç gün o kapıda tutmaz

2
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title