Haberler

Kılıçdaroğlu Antalya'dan Ayrıldı

Partisinin ilçe belediye başkan adaylarını açıklamak için dün Antalya’ya gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, saat 17.00’de Antalya’dan ayrıldı.

Partisinin ilçe belediye başkan adaylarını açıklamak için dün Antalya'ya gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, saat 17.00'de Antalya'dan ayrıldı.

Antalya'da Cam Piramit Kongre Merkezi'nde CHP'nin ilçe belediye başkan adaylarını açıkladıktan sonra CHP Antalya Milletvekili Gürkut Acar, İl Başkanı Devrim Kök, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, ilçe belediye başkan adayları ile Ramada Otel'e geçen Kılıçdaroğlu, burada bir süre dinlenerek partililerle sohbet etti.

Kılıçdaroğlu, otelden havalimanına gitmek üzere çıkarken partisinin Kepez Belediye Başkan Adayı Erdal Öner ile hatıra fotoğrafı da çektirdi.

Kılıçdaroğlu, saat 17.00'de Antalya'dan ayrıldı. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Kemal Kılıçdaroğlu Gürkut Acar DEVRİM KÖK Antalya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title