Haberler

Aday bugün açıklanacak mı? Zirveye saatler kala merak edilen soruya yanıt geldi

Güncelleme:

Türkiye, Haziran ayında yapılması planlanan Cumhurbaşkanlığı seçimlerine kilitlenirken, muhalefetin adayının kim olacağı halen gizemini koruyor. Bugün yapılacak 6'lı Masa toplantısına saatler kala değerlendirmelerde bulunan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, görüşmede adaylık konusunun da açılacağını söyledi. Karamollaoğlu, "Türkiye'nin gündemine bu kadar girdikten sonra orada hiç konuşulmaması olmaz. Altılı masadan biri de olabilir, dışarıdan da olabilir" dedi.

Son olarak DEVA Partisi Genel Merkezi'nde toplanan 'altılı masa', Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu'nun geçirdiği operasyon nedeniyle ertelenen toplantısını bugün düzenleyecek. Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun ev sahipliğindeki toplantıda sıcak başlıklar ele alınacak.

"TÜRKİYE'NİN GÜNDEMİNE BU KADAR GİRDİKTEN SONRA MUTLAKA KONUŞULUR"

Halk TV'den İsmail Saymaz, Karamollaoğlu'nun kendisine 'altılı masa'da ortak aday konusunu açacağını doğruladığını bildirdi. Saymaz'a konuşan Karamollaoğlu şunları söyledi: "Bu konu mutlaka açılır. Gündeme gelir. Türkiye'nin gündemine bu kadar girdikten sonra orada hiç konuşulmaması olmaz. Altılı masadan biri de olabilir, dışarıdan da olabilir. Biz 'İlle de genel başkanlardan biri olsun' demedik. Ama 'genel başkanlar olamaz' da denmedi. Mühim olan, seçilme şansı yüksek bir aday olmalı."

Aday bugün açıklanacak mı? Zirveye saatler kala merak edilen soruya yanıt geldiSaadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu.

"ANKETLER KILIÇDAROĞLU'NUN ŞANSININ YÜKSEK OLDUĞUNU GÖSTERİYOR"

Çoklu aday ihtimaline sıcak bakmadığını belirten Karamollaoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığıyla ilgili daha önce "Şansı yüksek" açıklaması hakkında "Anketler öyle gösteriyor. Anketlerde ileri sürülen diğer arkadaşlar da Tayyip beyin önünde gözüküyor. Kılıçdaroğlu da önde. Fakat bu konular hiç görüşülmediği için olur mu olmaz mı tarzında değerlendirme yapmayı doğru bulmadım" dedi.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

Temel Karamollaoğlu Türkiye Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (34)

soner taşkın:

Geliyorr imam başkan İstanbulu nasıl tozu dumana kattıysa. Seçimleride Alıcak. Azkaldı bekleyin

45
128
yanıtYanıtla
Blackened:

Sevgili secmen kardesim bunlar iktidar olsa 6 ay anlasamazlar, milletin zamanını caldirmayin illa muhalifseniz Muharrem İnce, Umit Özdağ, F.Erbakan var gidin bari bunlara atin oyunuzu. Trilyonlarca dolar fon faizleri sana bana odetilecek!

78
80
yanıtYanıtla
HURİYE TOPCU:

Evet aceleye gerek yok. Çamurcular pusuda bekliyor zaten. Gerçek vatan severler bu seçimde, bu bozulmuş düzene verecek cevabı biliyor Allah'ın izniyle.

46
111
yanıtYanıtla
GERÇEKÇİ...!!!!!:

Boş verin acele etmeyin seçime kalmış şunun şurasında 4 ay,, olmadı seçimden sonra açıklarsınız adayı.. bence çok önemli değil.. altı üstü cumhur başkanı seçilecek.. siz çayınızı için kısırınızı yiyin dağılın...

114
27
yanıtYanıtla
x girilmez:

bizim adayımız belli gönlümüzdeki aslan REİS.. peki ya sizin, koyun gibi önünüze ne konulursa ona oy vereceksiniz

73
64
yanıtYanıtla
Dogukann:

Aylardan beridir koca koca adamlar bir tane aday çıkaramadılar. Yıl 2023. Hala böyle boş adamlara oy verecek insan kaldı mı.

103
30
yanıtYanıtla
BAŞKOMSER ZEKİ:

Eskiden kadınlar altın günü yapıyorlardı.Bu altılı masa "Altın Gününü", "Altılı Gün"olarak anlamış olacak ki,her hafta altılı olarak toplanıyorlar.Biri de çıkıp demiyor ki;o"Altılı Gün "değil,kadınların aralarında yaptığı"Altın Günü"diye :)

83
44
yanıtYanıtla
soner taşkın:

Görüceksin altın gününü az kaldı. Ağrı'da yada Bitlis'de bi karakolda görev yaptığın zaman anlarsın :)

yanıt13
yanıt54
Ersin Genç:

Allah aşkına acele etmeyin...bak darılırım...seçime 3 gün kala açıklarsanız zaten garanti gözüyle bakıyorsunuz ya...daha siz mutabık değilsiniz bu nasıl ittifak

99
26
yanıtYanıtla
Ahmet AKGÜL:

saadet partisi erbakan hocadan sonra kemalist olacak dediler di arkadaşlarım inanmamıştım.

65
53
yanıtYanıtla
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title