Haberler

İYİ Parti'nin kazandığı tek il Nevşehir oldu! Eski AK Partili aday konuşmasıyla damga vurdu

Güncelleme:

İYİ Parti'nin kazandığı tek il olan Nevşehir'de Rasim Arı tekrar belediye başkanlığına seçildi. Arı 2019 seçimlerinde AK Parti'den başkan seçilmiş ancak 2021 yılında sağlık sorunlarını göstererek istifa etmişti. Arı, "Geçen seçimlerde Rasim Arı sayesinde elde ettiğiniz güç sizin gücünüz değilmiş. Bunu bir kez daha gördük. Benim halkımı patates ile, koliler ile satın alamazsınız." ifadelerini kullandı.

31 Mart yerel seçimlerinin resmi olmayan sonuçlarına göre Nevşehir'de oyların yüzde 52,03'ünü alan İYİ Parti adayı Rasim Arı belediye başkanlığına seçildi. Bu sonuçla İYİ Parti'nin tek kazandığı il Nevşehir olurken Arı da ikinci kez başkanlık koltuğuna oturdu.

2019'DA AK PARTİ'DEN SEÇİLDİ, 2 YIL SONRA İSTİFA ETTİ

Arı, AK Partili rakibi Mehmet Savran'ın yüzde 34,50 oy oranına erişebildiği seçimin galibi olurken 2019'daki yerel seçimdeki zaferi de hatırlandı. Arı, önceki yerel seçimlerde AK Parti'den aday olarak yüzde 51.58 oy oranını yakalamış ancak 2021 yılında sağlık sorunlarını gerekçe göstererek istifa etmişti.

"BİZİ HİÇE SAYDILAR, HAFİFE ALDILAR"

Seçimden zafer elde eden Rasim Arı, parti binası önünde kutlama yapan vatandaşlara seslendi. Arı konuşmasında, "Bizi bir araya getiren Nevşehir'im bu zafer hepimizin zaferidir. Nevşehir evladına sahip çıktığını bir kez daha gösterdi. Beni o makama layık gören sizlere şükranım. Bizi hiçe saydılar, hafife aldılar. Ama gördüğünüz gibi milletin iradesi üzerine bir güç yok olduğunu anladılar. Sadece merkez değil tüm ilçeleri kaybettiler. Geçen seçimlerde Rasim Arı sayesinde elde ettiğiniz güç sizin gücünüz değilmiş. Bunu bir kez daha gördük. Benim halkımı patates ile, koliler ile satın alamazsınız." dedi.

İYİ Parti'nin kazandığı tek il Nevşehir oldu! Eski AK Partili aday konuşmasıyla damga vurdu

İYİ Parti'nin kazandığı tek il Nevşehir oldu! Eski AK Partili aday konuşmasıyla damga vurdu

Haberler.com / Selahattin Demirel - Politika

Rasim Arı İYİ Parti AK Parti Nevşehir Politika Haberler

500

Yorumlar (4)

tanju yenal:

Rasim Başkan gönüllerin başkanıydı, Nevşehirli ondan alınan koltuğu geri verdi. Şimdi çalışma zamanı

106
23
yanıtYanıtla
Yıldırım YILDIZ:

Helal olsun birileri yüzlerine gerçeği vursun bu yönetimin , kuyrukların adı varlık kuyruğu , koalisyonların adı ittifak herşeye kılıf bularak inandırdılar milleti .

35
10
yanıtYanıtla
BARIS:

Yandaşlar zengin olmasın, umarım nevşehir kazanır

12
2
yanıtYanıtla
nnnnn:

Kendi stifa etmiş sağlık sorunları sebebiyle diyor haberde. eee sonra ne oldu iyi parti iyi mi gelmiş sağlığına anlamadım. Kimi niye suçluyor bu şimdi. saçma geldi bana bu haber.

4
5
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title