Haberler

İnce, seçim gecesi neden ortaya çıkmadığını ilk kez böyle anlattı: Bunları söyleseydim 1 milyon kişi CHP Genel Merkezi'ni yakardı

Güncelleme:

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin katıldığı programa CHP İzmir İl örgütünden gelen bir gencin sorusu damga vurdu. İnce, "Evinizi terk edip nasıl başka bir partiye gittiniz?" diye soran gence, "Zaten CHP sevgimi bildikleri için bana bu planları, kumpasları kurdular. Ben o gece, CHP genel merkezine gitseydim, 'Arkadaşlar bunların sistemleri çöktü, bana veri veremiyorlar' diye ağlasaydım orada, 1 milyon kişi CHP'yi yakardı, camlarını kırarlardı" sözleriyle yanıt verdi.

CHP'den ayrılarak Memleket Partisi'ni kuran ve partinin genel başkanı seçilen Muharrem İnce, youtuber Oğuzhan Uğur'un 'Mevzular Açık Mikrofon' programında genellikle karşı görüşten gelen soruları yanıtladı.

CHP'DEN AYRILMASINA TEPKİ GÖSTERDİ

"Ben sizin gözünüzün içine bakarak konuşmak için geldim" diyen izleyici Muharrem İnce'nin CHP'den ayrılmasına, "Ben evimi terk edip başka partiye nasıl giderim?" sözleriyle tepki gösterdi. İnce, seyirciye verdiği cevabı sosyal medya hesabından paylaştı.

"BEN CHP'NİN YANINDAN GEÇERKEN BAKAMIYORUM"

İnce'nin açıklaması şöyle: "Senin kadar ben de duygulanıyorum. Ben CHP'nin yanından geçerken o tarafa bakmıyorum artık. Çünkü daha önce bir gün oradan geçiyorduk, genel merkez binasını göstererek eşime dedim ki, ben 'bu apartmanda bir dairemiz var gibi hissediyorum' dedim.

"GENEL MERKEZ'E GİTSEYDİM 1 MİLYON KİŞİ ORAYI YAKARDI"

Zaten CHP sevgimi bildikleri için bana bu planları, kumpasları kurdular. Ben o gece, CHP genel merkezine gitseydim, 'Arkadaşlar bunların sistemleri çöktü, bana veri veremiyorlar' diye ağlasaydım orada, 1 milyon kişi CHP'yi yakardı, camlarını kırarlardı. Ama benim CHP sevgimi bildikleri için bunu yapamayacağımı biliyorlardı. Ve ben kendimi yakmak pahasına bunu yapamadım.

"LİBYA TEZKERESİNE 'HAYIR' DİYEN CHP'DE GÖREV ALMAYACAĞIM"

Atatürk gelse beni genel başkan yapamazsınız. 20 bin kişi tribünde alkışlıyor İnce başkan diye. Cumhurbaşkanı adayı oluyorum Türkiye'yi veriyorlar bana, partiyi vermiyorlar. Kurultay'da salon ayakta. 'Tamam' diyorum, 'aldık'. Sandığa gidiyorsun, yeniliyorsun. Atatürk gelse yenilir, kazanamaz. Baktım ki olmayacak. Libya teskeresine hayır veren CHP'de görev almayacağım. Azerbaycan'a ne yazık ki yardım ettik dedi. Ben burada görev almam arkadaşım. Atatürk'e 'Dersim Katliamcısı' dersen ben CHP'den ayrılırım."

Kaynak: Haberler.com / Politika

Muharrem İnce Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (25)

Sanane Adımdan :

ortalık karışık ben yine akp ye vericem :DD

249
140
yanıtYanıtla
Bilir Kişi:

Ha Ha Ha :) zamanında muharremi savunanlara bakın :) şimdi adamı kötü ilan ettiler :) sizde ki tek sorun davanızın olmaması. bu kadar basit :) tek davanız cebiniz, başka birşey değil :) ekremi de savunuyordunuz o da patladı :))

215
164
yanıtYanıtla
mardinli yiğit:

bırak bu işleri muharrem.. biz seni seçim gecesi ortalıktan kaybolup kaçmanla tanıdık.. ölsen de, kazanacağını bilsekte sana oy moy yok!! sen güçlü kişiler ile kapalı kapılar ardında görüşmeler yapan birisin!!

137
121
yanıtYanıtla
Mehmet Vatandaş:

Haklısın sayın İnce bu Atatürk'ün chp si değil

199
35
yanıtYanıtla
Doğan TEMEL:

Madem öyle gereğini yapsaymış da arkasında dursaymışız? Atatürk bile aday olamazmış lafa bak! Senin gibi otel odasından takip ederse kimse olamaz. Adamın dehası sizi dörde böle ikiye katlar ,kalkmış laf kalabalığı yapıyorsun..

91
125
yanıtYanıtla
Teo Yüksel:

Doğru söylüyor delege genel başkanın elinde Atatürk bile aday olsa asla seçilemez. Makam sevdası parti sevdasının önüne geçiyor Atatürk'e destek verirsem Kiliçdaroğlu kazanırsa benim görevimi elimden alırlar diye düşünürler bunu Muharrem aday olduğunda gördük

yanıt81
yanıt14
bekir yapici:

68 yasindayim yillar icinde Türkiyedeki siyasetcilere politikacilara güvenmemeyi ögrendim,ince olayi bana ne kadar hakli oldugumu bir daha gösterdi secim gecesine ait her seferinde baska bir hikaye anlatiyor buda bana inandirici gelmiyor.

154
60
yanıtYanıtla
Berjeri aşireti:

İşte has atatürkçü gerçek atatürkçü!!!

145
66
yanıtYanıtla
Recep Koca:

Ülkücüyüm ,muharrem beyi seviyorum

104
99
yanıtYanıtla
bekir yapici:

senin sevgin incenin devamli chp ye giydirmesinden olabilirmi?

yanıt60
yanıt65
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title