Haberler

İmamoğlu'ndan "Mal beyanında olmayan 3 villa" iddiasına yanıt: Gizlimiz saklımız yok, benim değil şirketimizin üzerine

Güncelleme:

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Sarıyer Emirgan'da yaklaşık 1,6 milyar TL değerinde 3 villasının olduğu ve bu evleri mal beyanında göstermediği iddiası gündem yarattı. Söz konusu haberlere katıldığı canlı yayında cevap veren İmamoğlu, "Ben kişisel mal varlığımın dışında gerek olmadan eşimin de mal varlığını açıkladım. Bizim gizlimiz saklımız yok. Oradaki mülkümüz İmamoğlu inşaatın üzerinedir" dedi.

31 Mart seçimlerine sayılı günler kala Cumhur İttifakı'nın İBB adayı Murat Kurum ile kıyasıya bir yarış içinde olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ilgili iddia büyük ses getirdi.

İMAMOĞLU İLE İLGİLİ SES GETİREN İDDİA

İmamoğlu'nun Sarıyer Emirgan'da 1,6 milyar TL değerinde 3 villasının olduğu ve bu evleri mal beyanında göstermediği öne sürüldü.

"ŞİRKETİMİZ VERGİ REKORTMENLİĞİ SIRALAMALARINA GİRDİ"

Söz konusu haberlere katıldığı Sözcü TV canlı yayınında yanıt veren İmamoğlu, "Paravan şirket dedikleri İmamoğlu İnşaat. Bu şirket neredeyse 3 nesildir ticaretle uğraşan bir aile şirketi. Bu şirketin tarihinde de güzel anekdotlar var. Trabzon'da başlayan İstanbul Beylikdüzü'nde devam eden, vergi rekortmenliği sıralamalarına girmiş bir kuruluş.

"KAMU İLE İŞİ OLMAZ, USULSÜZ İŞİ OLMAZ"

Ben neredeyse 35 yıllık BAĞ-KUR'luyum. Binlerce kişi istihdam etmiş bir şirket. İmamoğlu İnşaat ticaret yapar. Kamu ile işi olmaz, usulsüz işi olmaz.

"GEREK OLMADAN EŞİMİN BİLE MAL VARLIĞINI AÇIKLADIM"

Ben kişisel mal varlığımın dışında gerek olmadan eşimin de mal varlığını açıkladım. Aynı zamanda şirkette hissesi olan bir insanım. Bu daha önceki beyanlarımda da var. Bizim gizlimiz saklımız yok. Oradaki mülkümüz İmamoğlu inşaatın üzerinedir."

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

Ekrem İmamoğlu Emirgan Sarıyer Gündem Politika Haberler

500

Yorumlar (97)

Kaan Yüksel:

Çok komiksin Eko benim değiş şirketin üzerine diyor maytap geçiyor..Sen şu kavaklı marinadaki 2 büyük villayı kim üzerine yaptın onu söyle..Sütten çıkma ak kaşık gibi gösteriyorlar ya kendilerini sizin ben emi..

798
712
yanıtYanıtla
Eren Değerliyurt:

Aynen götürenler sanki sadece karşı tarafmış gibi gösteriyorlar kendilerini

yanıt231
yanıt46
Ercan cıftcı:

Diğer 1000 civarında konut, dükkan ve Avm' de şirket üzerine... iyi taktik...

yanıt201
yanıt20
Onur Yener:

Ağam bizimle eğleniyir...

yanıt149
yanıt14
Hacı Şembeki:

Benim değil Şirketin.....Gerek değil Ama Eşimin Üzerine Malları....Komedi filmi gibi...

yanıt135
yanıt10
İbrahim Coşkun:

Eko nun kaç tane şirketi ve gayrimenkulü oldu ?

475
82
yanıtYanıtla
Sezer AYDOĞDU:

Son günlerde yapılanlara bakın. Müslüman Müslümana her türlü iftira atar oldu. Ne belediyeymiş arkadaş , nasıl bir rant var ki sizi insanlıktan çıkardı..

345
49
yanıtYanıtla
süleyman koç:

kardeşim adam inkar etmiyor şirketin üzerine diyor... peki şirket kimin?

yanıt95
yanıt11
eren gülgeç:

WAY BE O NASIL BİR ŞİRKETMİŞKİ EMİRGANDA 3 TANE VİLLA ALABİLİYOR SABANCI HOLDİNG BİLE YILLARDIR TİCARET YAPAR ONUN BİLE HENÜZ Bİ TANE VAR :))))

307
72
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

eko ayakkabı kutusuyla malı götürüyor

yanıt57
yanıt43
Tüm 97 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title