Haberler

İmamoğlu'ndan çok konuşulacak oy oranı çıkışı: Farkı açıklarsam kafaları önlerine eğilir

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, katıldığı canlı yayında gündeme ilişkin çok önemli açıklamalarda bulundu. Seçimlerle ilgili çok iddialı konuşan İmamoğlu, "Aynı farkla kazanmak beni üzer. Ben onun çok daha üstünde oy alacağımızı görüyorum. Bugün ben hangi farkla kazanacağımı açıklarsam kafaları önlerine eğilir. Fark söylersem daha fazla saldıracaklar o yüzden fark tahminimi söylemeyeceğim." dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, TELE 1'de yayınlanan duayen gazeteci Uğur Dündar'ın sunduğu Demokrasi Arenası programına konuk oldu.

"FARKI AÇIKLARSAM KAFALARI ÖNLERİNE EĞİLİR"

İstanbul'da alabileceği potansiyel oyla ilgili konuşan İmamoğlu, "Aynı farkla kazanmak beni üzer. Ben onun çok daha üstünde oy alacağımızı görüyorum. Buyurup gelsinler nasıl yanlış yaptıklarını kendileri görsünler. Ben misafirperver bir insanım. İstanbul'da hizmette yarışalım. İstanbul'da kaliteli iş üretme üzerine konuşalım da bunu yarıştıralım. Memleketin unutturulmak istenen bir sorunu var o da ekonomi. Ekonomi şu anda iktidarın en çok zafiyet verdiği alan. Bugün ben hangi farkla kazanacağımı açıklarsam kafaları önlerine eğilir. Fark söylersem daha fazla saldıracaklar o yüzden fark tahminimi söylemeyeceğim." ifadelerini kullandı.

"TEK BİR İMZA GEREKİYOR"

"Projeler engelleniyor" iddialarına da değinen İmamoğlu, "Bu soruya cevap vermeye kalksam sayfa sayfa anlatmaya devam ederim. Bazı kurullarda iki yıla yakındır bekleyen sonuç alamadığımız projelerimiz var. 2020 sonbaharında oy birliğiyle bir karar alınıyor. 'Otobüs ve metrobüslerimizi yenilememiz gerekiyor' diyoruz. Neredeyse 1,5 seneyi aşmış bir zaman diliminde onayımızı alamadık. Finansmanını zaten hazırlamıştık ve maliyetler daha düşük olacaktı. Otobüsler teslim alınmış olacaktı. Tek bir imza gerekiyor. Son 2 haftadır gündem olan Sefaköy-Beylikdüzü Metrosu da aynı şekilde. Beylikdüzü Metrosu gecikmesin diye kendisini iki kez aradım, dönüş bile almadık. Biz Avrupa Kalkınma Bankası ile finansmanın büyük kısmını hallettik. Bugün her şey işlese 2023'ü bulacak. Başlaması ve bitmesi bu metronun 3 sene. 2026'da ancak hazır olacak. Yazık değil mi İstanbulluya. İstanbulluların bir gün bile kaybedecek vakti yok." diye konuştu.

"CUMHURBAŞKANIMIZ BENİ ÇOK SEVİYOR"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendisini çok sevdiğini ifade eden İmamoğlu, "Bizi engelleyemedikçe çıldırıyorlar. Biz yine de iş yapıyoruz, başarıyoruz. Farklı metotlarla vatandaşımızın eksiğini tamamlıyoruz. Kredi onaylamıyorsa kendi imkanlarımızla 300 olmasa da 160 tane otobüs alıyoruz. 10 metro hattının 8'i durmuşken hepsini çalıştırdık. Tıkır tıkır işimizi yapıyoruz. İstanbul'un sorunlarını hızlıca aşacağız. Bu konularda iyi niyette, güzel iş birliğinde, ortak akılda, masadan uzlaşarak kalkmada kendime çok güvenirim. Birçok konuda bunu istedik talep ettik ama ne mümkün. Son bir haftada bile Cumhurbaşkanımızdan ben söylediklerini duymak istemiyorum. İstanbul'da televizyonlarda, toplantılarda beni anlattılar. Ukrayna'dan dönüşünde yine beni konuşmuş, beni çok seviyor. Seçimden önce bana güzel mesajlar vermişlerdi. Bunlar güzeldi, ne oldu da konuşmuyoruz? Bu millet sorumluluğunu yerine getirmeyenden hesap sorar." şeklinde konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Ekrem İmamoğlu Politika Güncel Haberler

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

Bakmadan Geçme

Survivor kim kazandı? 13 Mayıs Pazartesi Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Siyah cenaze aracı nedir? TikTok'ta gündem olan siyah cenaze arabası olayı anlamı ne? Kızıl Goncalar 19. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 13 Mayıs Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Çitos Efe'nin son hali! "Çocuktan Al Haberi" Efe Koçyiğit son hali nasıl? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 25. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 13 Mayıs Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Hayatı sorgulatacak Sigmund Freud sözleri Survivor CANLI izle! 13 Mayıs Pazartesi TV8 Survivor HD izleme linki var mı? Hükümet Kadın nerede çekildi? Hükümet Kadın filmi ne zaman yayınlandı? Hükümet Kadın konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? 13-14 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Maymunlar Cehennemi: Başlangıç konusu nedir, oyuncuları kimler,ne zaman, nerede çekildi? Carl Jung'dan Hayatı Değiştirecek 10 Alıntı Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Miçotakis ne görüştü, konu ne? 13-14 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 13 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 13 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler?
Rekabet Kurulu, Frito Lay Gıda Sanayi ve Ticaret AŞ hakkında soruşturma açılmasını kararlaştırdı

Rekabet Kurulu, Frito Lay Gıda Sanayi ve Ticaret AŞ hakkında soruşturma açılmasını kararlaştırdı

500

Yorumlar (17)

ads ads:

görmemişin bi oğlu olmuş millet tepki için buna oy verdi buda kendini bişey sanıyor

70
34
yanıtYanıtla
Süleyman Demir:

MİLLET SENİ İSTANUL A BELEDİYE BAŞKANI SEÇTİ SEN BELEDİYE HİZMET İ HARİÇ HERŞEY LE UĞRAŞIYORSUN AMMA SONRASI İŞİN BİTİNCE BİRDE UMDUĞUNU BULAMAZSSAN NE YAPACAKSIN ACABA

72
24
yanıtYanıtla
Ism Tas:

İşin gücün mızmızlanmak. Traşı Bırak iş yap iş .

50
25
yanıtYanıtla
ibrahim sarı:

İbb nin 2022 yılı ödeneğinde en yüksek payı reklam, tanıtım medya almıştı. Şuanda yapılan en büyük icraat, reklam, gösteriş.

42
12
yanıtYanıtla
Ahmet AKGÜL:

Tam bir laf cambazı. Kelime oyunundan başka başarılı olduğu alan yok

34
13
yanıtYanıtla
Sedat Hakan Doyanç:

farklamı kazanırsınız.kendinizi kandırmayın.engelmi var hizmet yok.kusura bakmayın siz oy moy alamazsınız.komik olmayın kendinizi kandırmayın.aç tavuk misali

34
12
yanıtYanıtla
O Z:

Acaba kaç puan fark bilgisini ona İngiliz ve ABD büyükelçileri mi müjdeledi?

33
12
yanıtYanıtla
Arda Yıldız:

Habire seçim seçim diyonuz. İbb seçimleri yapalım bakın nasıl çakılıyorsunuz. İstanbul halkı belki ak partiye bir anlık kızarak oy verdi size bir şans verdi ama şuan pişman. Emin olun istanbul halkının verdiği şansı kullanamadınız.

33
11
yanıtYanıtla
HALİS ER:

Buna sadece kadir inanır

30
13
yanıtYanıtla
Ahmet AKGÜL:

Balıkçı faciasını unutturmaya çalışıyor??

31
10
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title