Haberler

İmamoğlu'ndan 2023 seçimleriyle ilgili iddialı sözler: 10 milyonlarca fark yiyecekler

Güncelleme:

Hakkında siyasi yasak ve hapis cezası kararı bulunan ve terör soruşturması ile karşıya olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 2023 seçimleriyle ilgili iddialı açıklamalarda bulundu. İmamoğlu, "Bugün yaptıkları müdahaleler; önümüzdeki seçimde cumhuriyetimizin yüzüncü yılında, Türkiye'deki değişim sürecinde 10 milyonlarca fark yemelerine sebep olacak, on milyonlarca. Bunu görüyorum" ifadelerini kullandı.

Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey metro hattının Fulya ve Yıldız istasyonları İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin "150 günde 150 proje" çalışması kapsamında törenle açıldı.

"İSTANBUL'A GÖZ KOYMA MESELESİ TARİHİDİR"

Açılış töreninde konuşan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 2023 seçimleriyle ilgili çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. "Buradan hem İstanbullulara hem de halkımıza haykırmak istiyorum" diyen İmamoğlu, "İstanbul'a göz koyma meselesi tarihi bir meseledir. İstanbul'la oynama meselesi tarihi bir meseledir. 6 Mayıs'ta İstanbul'da seçim iptal olduğunda, 'Bu Türkiye demokrasisi adına kara lekedir' demiştim." ifadelerini kullandı.

İmamoğlu'ndan 2023 seçimleriyle ilgili iddialı sözler: 10 milyonlarca fark yiyecekler

"BİZİ SAKIN YILDIRMAYA KALKMASINLAR"

Seçimlerde fark atacaklarına emin olduğunu söyleyen İBB Başkanı, "Adım gibi emindim fark atacağımıza. Ama ona rağmen beni dünyanın en mutsuz insanı yapmıştı. Bugün yaptıkları müdahaleler, çabaları, biz biliyoruz ki, önümüzdeki seçimde cumhuriyetimizin yüzüncü yılında, Türkiye'deki değişim sürecinde 10 milyonlarca fark yemelerine sebep olacak, on milyonlarca. Bunu görüyorum. O bakımdan bizi sakın yıldırmaya kalkmasınlar" dedi.

İmamoğlu'ndan 2023 seçimleriyle ilgili iddialı sözler: 10 milyonlarca fark yiyecekler

Şişli ve Beşiktaş ilçelerinden geçecek hat için düzenlenen açılış törenine, TBMM CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, CHP Genel Başkan Yardımcıları Bülent Tezcan, Onursal Adıgüzel, Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel de katıldı.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Ekrem İmamoğlu İstanbul Türkiye Sözler Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title