Haberler

İmamoğlu'na soğuk duş! MHP ilçe başkanı bir anda karşısına dikildi: Geri basın

Güncelleme:

MHP Sancaktepe İlçe Başkanı Arzu Karaalioğlu, seçim çalışmaları kapsamında ilçede bir dizi ziyaretlerde bulunan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun MHP standını ziyaret etmesine izin vermedi. İmamoğlu ve ekibinin karşısına dikilen Karaalioğlu, "Geri basın geri... Gidip pazarlık masasına oturduklarınızla demlenin" diyerek çadıra girmelerine izin vermedi. Bu anlarda iki taraf arasında da tansiyon oldukça yükseldi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun seçim çalışmaları kapsamında son durağı Sancaktepe oldu. CHP Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Alper Yeğin ile birlikte vatandaşlarla çay içip sohbet eden İmamoğlu, MHP standını ziyaret etmek isteyince ortalık bir anda karıştı.

KARŞILARINA DİKİLDİ: GERİ BASIN

MHP Sancaktepe İlçe Başkanı Arzu Karaalioğlu, İmamoğlu ve ekibinin karşısına dikilerek çadıra girişlerine izin vermedi. İlçede DEM Parti'nin aday çıkarmayıp CHP'nin adayına destek vermesine atıfta bulunan Karaalioğlu, "Geri basın geri... Gidip pazarlık masasına oturduklarınızla demlenin" diyerek tepkisini dile getirdi.

İmamoğlu'na soğuk duş! MHP ilçe başkanı bir anda karşısına dikildi: Geri basın

ÇADIRA GİREMEDEN ALANDAN AYRILDILAR

Tansiyonun yükseldiği anlarda İmamoğlu ve yanındakiler MHP'nin çadırına giremeden alandan ayrılmak zorunda kaldı. O anlar kameralar tarafından saniye saniye kaydedildi.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Politika

Ekrem İmamoğlu Sancaktepe İmamoğlu Tansiyon Dizi MHP Gündem Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (143)

masteng aston:

Sarayin tasmali asenasi.

2415
1820
yanıtYanıtla
Nuri Aga:

Aboooov

yanıt413
yanıt57
Selim Güler:

Senin gibi dis güclerin düsmanlari yok ya

yanıt172
yanıt406
Umut Yağcı:

Sizden olmadı mı öyle mi oluyor çakkal

yanıt624
yanıt241
Irmak Ajans:

Bu savaşta söylenmez ?? ??

yanıt309
yanıt66
Yakup Vural:

Kapak sesi mi o!

yanıt394
yanıt186
Heyy Heyyy:

Ülkücünün duruşu yok fiyatı vardır , belli para iyi almış

yanıt995
yanıt782
sade vatandaş:

istepneler her zaman sahiplerine faydalı olurlar lastik patladımı çok işe yararlar her zaman yola çıkmadan aracında istepne bulundurmakta fayda var birde aklınızda olsun tecrübelerime dayanarak söylüyorum istepnelerin havası zaman içinde azalır ara sıra kontrol etmekte fayda var bana inanmayan varsa gitsin bir lastikçiye sorsun

yanıt344
yanıt167
mecit mican:

teröristseverin biri ülkücünün duruşu yoktur demiş, bozkurtlar iyi acıtmışlar belli. duruş görsün gözünüz. fiyat konusuna gelince kimlerin kaç kuruşa gittiğ belli.

yanıt483
yanıt524
Cem 34:

SANADA KOCAMAN ZİNCİR TAKMIŞLAR ZIPLADIĞINA GÖRE

yanıt252
yanıt131
Tüm 143 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title