Haberler

HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu: Belediyelerimizde rüşvet ve yolsuzluk asla olmayacaktır

Güncelleme:

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, belediye başkan adaylarını açıkladı. Her zaman doğrudan yana olacaklarını söyleyen Yapıcıoğlu, "Belediyecilik anlayışımızda insan merkezli siyasetin ne olduğunu fiilen belediye başkanlarımızın seçildiği yerlerde vatandaşlarımıza göstermek mümkün olacaktır. Bizim belediyelerimizde rüşvet ve yolsuzluk asla olmayacaktır. Allah'ın izniyle hizmetler adil bir şekilde yapılacaktır." dedi.

Partisinin Batman belediye başkan adaylarını açıklayan HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, "Belediyecilik anlayışımızda insan merkezli siyasetin ne olduğunu fiilen belediye başkanlarımızın seçildiği yerlerde vatandaşlarımıza göstermek mümkün olacaktır. Bizim belediyelerimizde rüşvet ve yolsuzluk asla olmayacaktır. Allah'ın izniyle hizmetler adil bir şekilde yapılacaktır." ifadelerini kullandı.

HÜDA-PAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARINI TANITTI

HÜDA-PAR, Batman'da bir düğün salonunda düzenlenen programla belediye başkan adaylarını tanıttı. Programa HÜDA-PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu da katıldı. HÜDA PAR Aday Tanıtım Toplantısı, Kur'an-ı Kerim tilaveti ve şiir dinletisi ile başladı.

HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu: Belediyecilikte insan merkezli siyaseti göstereceğiz

Yapıcıoğlu, toplantıda, 2012'de "dürüst siyaset" ve "gerçek adalet" şiarı ile siyaset yapmaya başladıklarını belirterek, insan merkezli bir siyaset anlayışıyla hareket ettiklerini söyledi. Bu hedefe emin adımlarla ilerlediklerini ifade eden Yapıcıoğlu, parti olarak ilk kez 2014 yılında yerel seçimlere katıldıklarını aktardı.

"31 MART HÜDA-PAR BELEDİYECİLİĞİNİ HALKIMIZA GÖSTERME ZAMANI OLACAK"

Yapıcıoğlu, şöyle konuştu: "İlk katıldığımız seçim olmasına rağmen hatırı sayılır bir oy elde ettik. Seçime girdiğimiz yerlerin pek çoğunda ikinci veya üçüncü parti olduk. Belki o seçimde hiçbir yerde birinci parti olup belediye kazanamadık ama bir sonraki seçimde, 2019'da bir belediyemiz oldu ve bir sonraki parlamento seçimlerinde de 4 parlamenterimiz Meclis'te davamızı temsil etme konumuna geldi ve inşallah bu aşamadan sonra diyoruz ki; 31 Mart'taki yerel seçimlerde artık HÜDA PAR belediyeciliğini de halkımıza gösterme, fiilen bunu ortaya koyma zamanı olacaktır."

HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu: Belediyecilikte insan merkezli siyaseti göstereceğizHÜDA-PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu

"BİZİM BELEDİYELERİMİZDE RÜŞVET VE YOLSUZLUK ASLA OLMAYACAKTIR"

Yapıcıoğlu, siyaset ve muhalefet anlayışlarını net ifadelerle ortaya koyduklarını dile getirerek, her zaman, doğrudan, haktan, hakikaten ayrılmayacaklarını, kim yaparsa yapsın yanlışı da eleştireceklerini söylediklerini belirtti. HÜDA PAR'ın belediyecilik anlayışının merkezinde insan olduğunu ifade eden Yapıcıoğlu, şunları kaydetti: "Belediyecilik anlayışımızda insan merkezli siyasetin ne olduğunu fiilen belediye başkanlarımızın seçildiği yerlerde vatandaşlarımıza göstermek mümkün olacaktır. Bizim belediyelerimizde rüşvet ve yolsuzluk asla olmayacaktır. Allah'ın izniyle hizmetler adil bir şekilde yapılacaktır."

HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu: Belediyecilikte insan merkezli siyaseti göstereceğiz

Yapıcıoğlu, konuşmasının ardından HÜDA PAR'ın Mardin Büyükşehir Belediye Başkan adayı İsmail Çevik, Batman Belediye Başkan adayı Serkan Ramanlı, Şırnak Belediye Başkan adayı Mustafa Çimen ile bazı ilçelerin adaylarını tanıttı.

HÜDA PAR'ın Batman ilçelerindeki adayları ise şu şekilde:

  • Hasankeyf ilçe Belediye Başkan Adayı Zeki Çetin
  • Gercüş İlçe Belediye Başkan Adayı Süleyman Seyyidoğlu
  • Kozluk Belediye Başkan Adayı Hasan Aşkın
  • Beşiri Belediye Başkan Adayı Osman Ortaç
  • Bekirhan Belde Belediye Başkan Adayı İsmetullah Aksoy
  • Balpınar Belde Belediye Başkan Adayı Hüseyin Söğüt

Kaynak: AA / Politika

Zekeriya Yapıcıoğlu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title