Haberler

Güneştekin : Hizmetin Gitmediği Yer Kalmadı

Güncelleme:

Ak Parti İl Başkanı Murat Güneştekin ve Parti Teşkilat üyeleri, Sason'da Mereto Dağına kadar giderek yapılan hizmetleri yerinde müşahede ettiler.

AK Parti İl Başkanı Murat Güneştekin ve partililer, Cumhurbaşkanlığı seçim çalışmalarını sürdürüyor.

AK Parti Hükümetleri ile beraber, uzun yıllarca unutulan köy ve mezralara insana yaraşır hizmetlerin verildiğini ifade eden İl Başkanı Murat Güneştekin,

“Bizler AK Parti teşkilatı olarak en ücra köşelere kadar insanlarımızı ziyaret edip sorunlarını yerinde tespit ediyoruz. Bugün, bu kapsamda Mereto Dağı eteklerine kadar gelerek Hükümetimizin yaptığı hizmetleri görerek, vatandaşlarımızı da ziyaret etmekteyiz. Varsa başka talep ve emirlerini bizzat kendilerinden dinlemekteyiz. Bizleri kabul eden vatandaşlarımız, son yıllarda ve özellikle AK Parti Hükümetleri tarafından hayata geçirilen yol, su, elektrik, okul, sağlık merkezleri, yatılı okullar ve bir çok hizmetten dolayı memnuniyetlerini ifade etmektedirler” dedi.

“HALK KİMİ DESTEKLEYECEĞİNİ İYİ BİLİR”

“Halktan gelen, gücünü ve desteğini halktan alan bir partinin neferi gibi çalışmaktan gurur duyuyoruz” diyen ve Mereto Dağı eteklerinde köy ve mezralarda yaşayan vatandaşları ziyaret eden Ak Parti İl Başkanı Murat Güneştekin, Cumhurbaşkanlığı seçimleri kapsamında bir değerlendirmede bulundu.

Gördükleri ilgi ve izlenimlerle halkın kimi destekleyeceğini çok iyi bildiğini ifade eden Güneştekin

“İşi sadece hizmet olan, halkın içinden gelen, desteğini halktan alan, yetkisini halkın teveccühleri ile pekiştiren biri ile siyasetten uzak, halk ile alakası olmayanların arasında yapılacak tercihte, insanlarımız en iyi tercihini yapacak ve hizmet ehlini iş başına getirecektir” dedi.

Kaynak: Temsilci / Politika

MURAT GÜNEŞTEKİN Ak Parti Sason Yerel Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title