Haberler

Güneştekin'den Davutoğlu'na Destek Açıklaması

Güncelleme:

Ak Parti Batman İl Başkanı Murat Güneştekin; "Demokratikleşmede Ak Parti Model olmuştur" dedi.

Ak Parti İl Başkanı Murat Güneştekin, Ak Parti Olağan Büyük Kongresi ve Ak Parti’nin yeni vizyonu hakkında bir değerlendirmede bulundu.

Güneştekin, “Türkiye güçlü, demokratik, müreffeh ve saygın bir ülke olma hedefine daha büyük bir azimle yürüyecektir” dedi.

Kongreye ilişkin açıklama yapan Güneştekin, “Olağanüstü Kongremizde, tarihimizde ilk defa milletin doğrudan seçtiği cumhurbaşkanı olan genel başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı bayrak yarışında emanet yeni ellere teslim edilecektir” diyerek, kongreye büyük bir katılımla iştirak edeceklerini açıkladı.

“HİZMET YOLUNDA YENİ SAYFA AÇILACAKTIR”

Ak Parti’li Güneştekin, açıklamasının devamında; “Milletin partisi, birliğin adresi olan AK Partimiz 27 Ağustos’ta Ankara’da 1. Olağanüstü Büyük Kongresi’niyapacaktır. Partimiz bu kongreyle yeni genel başkanını seçecektir. Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın 21 Ağustos günü açıkladığı gibi, kongremizde genel başkan adayımız Dışişleri Bakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’dur.

27 Ağustos’ta liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın koyduğu ilkeler, açtığı yol ve inşa ettiği hizmet yolunda yeni bir sayfa açılacaktır.

27 Ağustos’ta yapacağımız 1. Olağanüstü Büyük Kongremiz ile Yeni Türkiye yolunda yeni bir aşama başlayacaktır. Türkiye, bu yeni dönemde daha yüksek irtifalara daha büyük bir hızla yükselecektir. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın rehberliğinde ve genel başkan adayımız, mevcut Dışişleri Bakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’nun yönetiminde bu kutlu ve büyük yürüyüş yeni aşamalara, yeni ufuklara ulaşmaya devam edecektir. AK Parti, bu yeni aşamada milletin sesi olmaya devam edecektir.

Daima milletimizin yanında olmaya, milletimizin dilini konuşmaya, onunla olan gönül bağını korumaya devam edecektir. AK Parti; birliğiyle, beraberliğiyle, davasıyla, sevdasıyla ve aziz milletiyle bu yolda yürümeye devam edecektir. 1. Olağanüstü Büyük Kongremizin partimize ve milletimize hayırlı olmasını temenni ediyoruz” dedi.

Kaynak: Temsilci / Politika

Recep Tayyip Erdoğan MURAT GÜNEŞTEKİN Ahmet Davutoğlu Ak Parti Yerel Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title