Haberler

Gölbaşı Belediyesi 57'nci yaşını kutladı

Güncelleme:

Gölbaşı Belediyesi'nin kuruluşunun 57'nci yıl dönümü, belediye meclis toplantı salonunda düzenlenen programla kutlandı.

Gölbaşı Belediyesi'nin kuruluşunun 57'nci yıl dönümü, belediye meclis toplantı salonunda düzenlenen programla kutlandı.

Gölbaşı Belediyesi'nin kuruluşunun 57'nci yılı yıldönümü çerçevesinde belediye meclis toplantı salonunda kutlama programı düzenlendi. Kutlama programına Gölbaşı Kaymakamı Tülay Baydar Bilgihan, Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, önceki dönem belediye başkanları, belediye meclis üyeleri, başkan yardımcıları, önceki dönem belediye meclis üyeleri, siyasi parti ilçe başkanları ve muhtarlar katıldı.

Programda konuşan Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Gölbaşı'nın vatandaşlar için bir ev niteliği taşıdığını belirterek, "Bizim için önemli olan Gölbaşı'nın içindeki insanlar ve kendi durumu. Sizden ricam şu. Sivil toplum kuruluşları başkanları olsun, belediye başkanlarımız olsun, muhtarlarımız olsun, belediye meclis üyelerimiz olsun, Gölbaşı halkı olsun gelin hep birlikte el ele, omuz omuza verelim ve Gölbaşı evimizi hak ettiği yere getirelim. İçerideki insanların rahat ve huzurlu yaşamasını sağlayalım" diye konuştu.

Kaymakam Bilgihan da birlikte hareket etmenin güzel değerleri ortaya çıkaracağını kaydederek, "Hepimiz bulunduğumuz şehirde yaşadığımız yerde bir iz bırakıyoruz. Hayatta bir iz bırakıyoruz. Bu izi bırakırken ne kadar kalıcı basabilirsek ne kadar kalıcı izler bırakabilirsek kendimizi şanslı hissediyoruz. Gölbaşı bence bunun için çok güzel bir mekan çok güzel bir yer. Hakikaten şanslısınız size Gölbaşını anlatmak çok manasız yaşıyorsunuz ama bizler aynı zamanda bir bürokrat olarak birçok yerleri gezmiş, çalışmış, yaşamış, bürokratlar olarak biraz sizlerden daha fazla dışarıdan bakabiliyoruz" ifadelerini kullandı.

Pastayı başkanlar birlikte kesti

Başkan Şimşek, geçmiş dönem belediye başkanları Mümtaz Sarıtaş, Erdal Eren, Cevdet Kara, Abdulnasır Haşlak ve Yakup Odabaşı ile 57. yıl pastasını birlikte kesti. Başkan Şimşek'in geçmiş dönem belediye başkanlarına plaket takdimi yaptıktan sonra toplu fotoğraf çekilmesi ile program sona erdi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Hizb-i İslami Partisi Gölbaşı Belediyesi Ramazan Şimşek Tülay Baydar Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 19 Nisan Cuma 2024? Survivor kim kazandı? 19 Nisan Cuma Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 19 Nisan Cuma TV8 Survivor HD izleme linki! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Gaddar CANLI izle! Fox TV Gaddar 13. Bölüm tek parça HD izle 19 Nisan Cuma! Kızılcık Şerbeti 59. Bölüm Canlı İzle! Show TV'de Neler Oldu? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title