Haberler

Giresun Merkez İlçe Danışma Kurulunda Yerel Seçim Startı Verildi

AK Parti Giresun Merkez İlçe Başkanlığı Danışma Toplantısı Ak Parti Giresun İl Başkanlığı konferans salonunda yapıldı.

AK Parti Giresun Merkez İlçe Başkanlığı Danışma Toplantısı Ak Parti Giresun İl Başkanlığı konferans salonunda yapıldı.

Toplantıda yerel seçimlere start verildiğini belirten Merkez İlçe Başkanı Çetin Çasçkıroğlu, "Hedefimiz 2014 yerel seçimleri. Bu hedef doğrultusunda çalışmaya devam ediyoruz. AK Parti teşkilatları olarak yüzde 60'ları hedefliyoruz. Hedefimiz bir önceki yerel ve genel seçinmlerdeki oylarımızı muhafaza etmek değil daha üzerine çıkabilmektir" dedi.

Yapılan toplantıda AK Parti İl Başkanı Sabri Öztük, bir önceki dönemde belde başkanlığı görevini yürüten Kasım Mat, Hüsamettin Cici ve Zeynel Abidin Karadağ'a'a hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek kendilerine teşekkür plaketi sunuldu. Düzenlenen toplantıya, Merkez İlçe Yönetim Kurulu üyelerinin yanı sıra İl yürütme kurulu üyeleri,İl Kadın Kolları Başkanı Sayın Hatice Kocaoğlu ve İl Kadın Kolları Yürütme kurulu üyeleri, İl Gençlik Kolları Başkanı Şeyma Tekin ve İl Gençlik Kolları Yürütme Kurulu Üyeleri, Köy ve Mahalle Başkanları ve Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda partili de katıldı. - GİRESUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Giresun Merkez Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title