Haberler

Macron'dan Filistin sözü: Gerekli reformlar yapılırsa tanırız

Güncelleme:

Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ile yaptığı telefon görüşmesinde "Gerekli reformları yapması" halinde Fransa'nın Filistin'i tanıyabileceğini söyledi.

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Macron, Abbas'a gerekli reformların yapılması durumunda Filistin'i tanıma sözü verdi.

FRANSA'DAN FİLİSTİN VE İSRAİL'E ORTAK VİZYON OLUŞTURMA TAAHHÜDÜ

Görüşmeyle ilgili Elysee Sarayı tarafından yapılan açıklamada, Macron'un Abbas'a Fransa'nın Filistinliler ve İsrailliler için "ortak bir vizyon" ve "güvenlik garantileri" oluşturma taahhüdünü ifade ettiği belirtildi.

MACRON TANIMA SİNYALİNİ VERMİŞTİ

Macron dün yaptığı açıklamada, Filistin'in Fransa tarafından tanınmasının "tabu olmadığını" ve "bir Filistin Devleti'ni tanımaya tamamen hazır olduğunu" söylemişti. Macron, Filistin'in tanınmasının İsrail'in ve bölge devletlerinin dahil olduğu bir sürecin parçası olarak faydalı bir zamanda tanınması gerektiğini düşündüğünü belirtmiş, "Duygusal yaklaşarak bir tanıma yapmayacağım" demişti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Emmanuel Macron Mahmud Abbas Filistin Fransa Politika Güncel Haberler

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

500

Yorumlar (14)

Volkan Çolak:

sen tanısan nolur tanimasan nolur

214
24
yanıtYanıtla
Murat Celik:

AYNEN GARDASIM müslüman devletler uykuda ama uyaninca cok gec olacak

yanıt33
yanıt2
VEFA:

Parçalayıp. yok ettiniz.Bütün kötülüklere ya ortak oldunuz, ya izlediniz. Şimdi mefhtayı iyi birlirdik, iyi tanırdık, deyip, günah mı çıkaracaksınız? Olmaz olsun sizin tanımanız.!...

yanıt29
yanıt2
VEFA:

Bu işte bir Fransız entrikası var yine ama hadi bakalım hayırlısı..

yanıt19
yanıt1
I Bor :

Hele buna hiç güvenilmez

156
8
yanıtYanıtla
Taş:

Avrupa ülkelerinde halk imza kampanyası başlattı, İspanya Norveç İrlanda güney Afrika gibi Filistin resim devlet olarak tanınsın diye, ancak iddia ediyorum Fransa İngiltere ve Hollanda en son onaylayan ülkeler olacak, tabi onaylarlarsa bile…. Çünkü silah ve teknoloji satıyorlar

68
7
yanıtYanıtla
A Kılıç:

Macrona bak hele gerekli reformları filistinden bekliyor. Ona sormalı acaba efendisi netodan birşey talep edecek cesareti var mı acaba....

68
4
yanıtYanıtla
Hasan Öztürk:

Macron kim??

54
6
yanıtYanıtla
Hakkı Aydın Bulut Karagundostu:

Bu makaraya guvenilmex

48
4
yanıtYanıtla
çiğdem şentürk:

Fiiller tepişir çimler ezilir.Acı gözyası korku vahşet saldınız küçücük bedenlere masum olan ruhlara Allah bu yaptıklarınizi yanınıza bırakırmi sandınız hepimize mühlet verir Yaradan sonunda galip olan Allahttır Biz ona aittiz oysaki (O)bizi Cennet gibi bir diyar koymuştu bölüşemediniz.

32
1
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title