Haberler

Ezgi Mola'nın çağrısı Altın Kelebek ödül törenine damga vurdu! Akşener'den yanıt gecikmedi

Güncelleme:

Altın Kelebek Ödülleri'nde "En İyi Komedi Dizisi Kadın Oyuncu" ödülünü alan Ezgi Mola, Türkiye'deki kadın cinayetlerinin sona erdirilmesine ilişkin yasalarda yapılacak değişikleri görmek istediğini dile getirerek milletvekillerine çağrıda bulundu. Ünlü oyuncunun çağrısına İYİ Parti lideri Meral Akşener yanıt verdi. Bu talebe duyarsız kalmayacaklarını söyleyen Akşener, "Bugün muhalefet olarak verdiğimiz mücadelemizi, yarın da iktidar olarak kararlılıkla sürdüreceğiz. Az kaldı!" dedi.

48. Altın Kelebek Ödülleri'nde "En İyi Komedi Dizisi Kadın Oyuncu" ödülü Ezgi Mola'ya gitti. Ödül konuşmasında İran'da "başörtüsünü uygunsuz taktığı" gerekçesiyle gözaltına alınan 22 yaşındaki Mahsa Amini'nin ölümüyle başlayan protestolardan bahseden Mola, ülkedeki "ahlak polisi" döneminin sona erdirilmesini öğrenmekten tüm kadınlar adına mutluluk duyduğunu dile getirdi.

MİLLETVEKİLLERİNE SESLENDİ

Öte yandan Türkiye'deki kadın cinayetlerinin son bulabilmesi için yasalarda yapılacak değişiklikleri duymak ve görmek istediğini ifade eden Mola, "Bu güzel haberlerin bizim ülkemizde de yaşanmasını istiyorum. TBMM'de kimsenin görüşüyle ilgilenmiyorum; kadınlar için tüm canlılar için eşit yaşam hakkının olduğu bir yasa çıkarılmasını diliyorum" diye konuştu.

Ezgi Mola'dan milletvekillerine çağrı yaptı! Akşener'den yanıt gecikmedi

ÇAĞRIYA AKŞENER'DEN YANIT GELDİ

Ezgi Mola'nın çağrısına İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Twitter aracılığıyla yanıt verdi. Paylaşımında Akşener, "Değerli Ezgi Mola'nın, içten ve haklı talebine asla duyarsız kalmayacağız. Eşit ve onurlu bir yaşamı tüm insanlarımız, tüm canlılarımız için mümkün kılacağız. Bugün muhalefet olarak verdiğimiz mücadelemizi, yarın da iktidar olarak kararlılıkla sürdüreceğiz. Az kaldı!" dedi.

Ezgi Mola'dan milletvekillerine çağrı yaptı! Akşener'den yanıt gecikmedi

Haberler.com / Emre İliksiz - Politika

Altın Kelebek Ödülleri Meral Akşener İYİ Parti Ezgi Mola Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (14)

Nazif Can:

Kadin ci ayeti psikolojik bir sorundur. Dünya da da bu böyledir. Ezgi illa bir şey söyleyeceksen şehitlerimiz için bir şey söyle. Mesela KAHROLSUN PKK de.o yürek varsa tabi

186
67
yanıtYanıtla
Orhan Demir:

nazif aga sen hangi kanal izliyon, kadin kac defa pkkyi terörü lanetlesin, biraz a hbaerden baska kanallara gecsen ufkun acilir

yanıt22
yanıt28
Bilir Kişi:

Bay kemal gibi, seçimden sonra senden de kurtulacağız meral apla az kaldı evet biliyoruz :) sen sokakta tiyatrolara, figüran oynatmaya devam et :)

155
95
yanıtYanıtla
Halit Dursun:

zaten hemen firsat bulunca politik birseyler söyleyin yok iranli kadinlarin yanindaymis mis da... yok kadin cinayetleri cokmusda... tabiki cok olur milletin kafasina yok ya benimsin ya topragin diye yillardir beynine islerlerse olacagi bu.. oysa islam dinini bilen insan öldüremez... ama size islam dini deyince kacacak delik ariyorsunuz

142
93
yanıtYanıtla
Şeref Sarpkaya:

2 anahtarı unutmadık meral

102
105
yanıtYanıtla
Bilir Kişi:

Meral apla, evet az kaldı. Sen ve senin gibi çakma milliyetçi geçinenlerden kurtulmamıza az kaldı… sen git tiyatrolara devam et sokaklarda :)

119
72
yanıtYanıtla
uCube :

Sanki iktidar'a gelince cinayetler olmayacak. Şu olayı bile siyaset yapıyorsunuz yahu. İktidar'a gelmeden yapın, her şeyi de iktidar'a geldiğiniz de yapıyorsunuz ne hikmetse. ;))

133
51
yanıtYanıtla
apolat:

bu ve bunun gibileri Ahlak deyince şah damarları kabarıyor.. korkma senin ahlakla da polisiyle de işin yok... meclistekilerde senin ne dediğini çok umursamıyor merak etme.. hele ki biz hiç umursamıyoruz seni

78
95
yanıtYanıtla
Bekir ÖZDEMİR :

İşiniz gücünüz popülizm.

128
42
yanıtYanıtla
Orhan Demir:

Hersey IYI olacak

41
110
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title