Haberler

Eski bakan Veysel Eroğlu, benzin zamlarına isyan edenlere kayınpederiyle yaşadığı hikaye üzerinden yanıt verdi

Güncelleme:

Orman ve Su işleri eski Bakanı Veysel Eroğlu, benzin zamları nedeniyle şikayet edenlere kayınpederiyle yaşadığı hikaye üzerinden yanıt verdi. Eroğlu, "Eski Türkiye diyeceğim, kayınpederimle yolda gelirken benzin bitti. Bütün istasyonlara girdik benzin yok. İş makinesi var o bölgede. Ondan rica ettik bir miktar aldık. Afyon'a böyle geldik" dedi.

Benzin ve motorine son dönemde art arda gelen zamlar, vatandaşları iyice zorlamaya başladı. Zamlar nedeniyle hükümet cephesinden de zaman zaman açıklamalar geliyor. AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili, Orman ve Su İşleri eski Bakanı Veysel Eroğlu, zamlar nedeniyle şikayet edenlere kayınpederi ile yaşadığı anı üzerinden yanıt verdi.

"AKARYAKIT PAHALI AMA SEBEBİ BİZ DEĞİLİZ"

Afyon Postası'nın haberine göre, hastane kuyruklarından ve IMF'ten alınan borçtan bahseden Eroğlu, "Uzaydan İstanbul'daki akaryakıt kuyruklarının çekildiğini biliyorum. Akaryakıt pahalı ama sebebi biz değiliz. Dua edin, bol akaryakıt çıksın. Bu bize dışarıdan geliyor. Az önce Ali Bey söyledi. 3 kat fiyatlar arttı. Doğalgaz aldı başını gitti. Ama Allah'a şükürler olsun geçmişte olduğu gibi akaryakıt kuyruklarının uzaydan fotoğrafı çekilmedi" dedi.

"BENZİN BİTİNCE GİDİP İŞ MAKİNESİNDEN RİCA ETTİK"

Eroğlu, konuyla ilgili sözlerini şu şekilde sürdürdü: "Ben eski Türkiye diyeceğim, kayın pederimle yolda gelirken benzin bitti. Bütün istasyonlara girdik benzin yok. İş makinesi var o bölgede ondan rica ettik bir miktar aldık Afyon'a böyle geldik."

Kaynak: Haberler.com / Politika

Veysel Eroğlu AK Parti Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (38)

ÖZGÜR KARDEŞ:

BENZİN FİYATLARI YÜKSEK EDEBİYATI YAPMAYI KESİN ARTIK. EN UCUZ BENZİN BİZDE 1.7 EURO BİLE DEĞİL AMA BAŞKA YELERE BAKIN HER YERDE 2 EURO VEYA DAHA FAZLA. DÜNYANIN EN UCUZ BENZİNİ HER TÜRLÜ ZAMMA RAĞMEN BİZDE. ŞÜKÜR EDİN. AMA SİZİN AMACINIZ BAŞKA. SADECE ŞİKAYET...

215
149
yanıtYanıtla
ERKAN :

BENZİN 2 EURO MAAŞI 2.0000 EURO BENZİNE GELİNCE TL YE ÇEVİR MAAŞA GELİNCE TIK YOK

yanıt23
yanıt6
Ercan Ozkaya:

Koca yürekli vatandaş seni tebrik ediyorum helal olsun işte feraset işte bilgelik işte ustalık böyle olmaya devam et. Yalnız biri kalkıp adamlar avro kazanıyor derse yemin et de TL ye çeviriyorlar ??

yanıt17
yanıt6
ismail bey :

adamlarda benzin 2 euro. maaş 2000 euro..

yanıt23
yanıt7
Ali Yilmaz:

Maaşlar 2000/3000 euro Onu da TL ye çevir. Azcık mantıklı olun yahu… Kimi kandırıyorsun.

yanıt6
yanıt11
yusuf:

TABİ CANIM SİZİN YÜRÜTTÜĞÜNÜZ DIŞ POLİTAKININ HİÇ ETKİSİ OLUR MU TAMAMEN DIŞ GÜÇLER İYİ OLUNCA SİZ YAPARSINIZ KÖTÜ OLUNCA DIŞ GÜÇLER YAPMIŞ OLUR.. ZATEN 20 YILDIR İKTİDAR DA MUHALEFET VAR..

101
12
yanıtYanıtla
al ala:

adam gibi muhalefet yok ki adamlar kendi aralarında anlaşamıyor ülkemi yönetecekler tevloo... :)

yanıt15
yanıt12
Eğrioturdoğrukonuş:

Bir döndem öyleydi para var ama yakıt yoktu.

35
61
yanıtYanıtla
mustafa mermerkaya:

hastane kuyruklarından ve IMF'ten alınan borçtan bahsetmiş hastanede kuyruk yok, dogru alın bakalım randevu kaç aya alacaksınız... milleti ne zannediyorsunuz... imf den borç almıyorlarmış nereden alıyorsunuz borcu onuda açıkalasanızda bilse sizi destekleyenler....

76
8
yanıtYanıtla
Yusuf TEKİN:

İş makinası benzinle mi çalışıyormuş ???

75
9
yanıtYanıtla
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title