Haberler

Ergene Kaymakamı Kadir Duman Göreve Başladı

Güncelleme:

Ergene Kaymakamı Mehmet Emin Taşçı'nın görevden ayrılmasının ardından Kadir Duman göreve başladı. Duman, Ergene ilçesine hizmet etmek için tüm kurumlarla işbirliği yapacaklarını belirtti.

Ergene Kaymakamı Mehmet Emin Taşçı'nın Resmi Gazetede yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Gaziantep Şahinbey Kaymakamlığı görevine atanmasının ardından aynı kararname ile Şanlıurfa Birecik Kaymakamlığından Ergene Kaymakamı olarak görevlendirilen Kadir Duman görevine başladı.

Tekirdağ'ın Ergene ilçesine hizmet edecek olmanın onur ve mutluluğu içerisinde olduğunu kaydeden Kaymakam Duman tüm kurumlarla işbirliği içerisinde el birliğiyle Ergene'ye hizmet edeceklerini ifade ederek, "Tüm Ergeneli hemşehrilerimizi sevgi, saygı ve muhabbetle selamlıyorum" dedi.

Ergene Kaymakamı Kadir Duman, ilk olarak makamında birim müdürlerinden Ergene'ye dair bilgiler alırken, daha sonra hayırlı olsun ziyaretlerini kabul etti. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Mehmet Emin Taşçı Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title