Haberler

Erdoğan, CHP Genel Merkezi'ne 'Yeter söz milletindir' pankartı asılmasına tepki gösterdi

Güncelleme:

Denizli'de yapımı tamamlanan projelerin açılışında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gündeminde CHP Genel Merkezi'ne asılan "Yeter söz milletindir" pankartı da vardı. Bu pankartın asılmasını eleştiren Erdoğan, "Utanmadan çıkıp partilerinin binasına Yeter söz milletindir afişi asıyorlar. Rahmetli Menderes bu sözü onların ağa babalarına karşı söyleyerek milletin gönlüne girmişti" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Denizli Çevre Yolu 2. Kısım ve Honaz Tüneli, TOKİ 1449 Konut 50 Dükkan, Denizli İçme Suyu Arıtma Tesisi ile yapımı tamamlanan diğer projelerin toplu açılış törenine katıldı. 6'lı Masa'nın kendisiyle ilgili başlattığı adaylık tartışmalarına değinen Erdoğan'ın gündeminde CHP Genel Merkezi'ne asılan "Yeter söz milletindir" pankartı da vardı.

"UTANMADAN 'YETER SÖZ MİLLETİN' PANKARTI ASIYORLAR"

Pankartla ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Utanmadan parti binalarına 'Yeter söz milletin' pankartı asıyorlar. Menderes bu sözle tek parti faşizmine yeter demişti. Biz de aynı küresel faşizmi hortlatmaya kalkanlara yeter diyoruz" dedi.

"14 MAYIS'TA MASA VESAYETİNİ SANDIĞA GÖMECEĞİZ"

Erdoğan, açıklamasının devamında ise, "Milletin iradesinden umut kesenler masanın iradesinden umut bekliyorlar. İnşallah 14 Mayıs'ta masa vesayetini sandığa gömüp, ülkemizi uzaktan yönetmeye niyetlenenleri hüsrana uğratacağız. Kardeşlerim bunların tamamı bir araya gelse, 20 yılda kazandırdığımız eser ve hizmetlerin yanında hiçbir şey ifade ederler" diye konuştu.

İşte CHP Genel Merkezi'ne asılan o pankart;

Erdoğan'dan CHP Genel Merkezi'ne 'Yeter söz milletindir' pankartı asılmasına tepki gösterdi

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Politika

Denizli Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (19)

Nurullah Ak:

Boş adam kemal ve viranesi

242
408
yanıtYanıtla
John John:

Boş adam kemal

yanıt3
yanıt4
KUL HAKKI:

Yeter söz milletindir diyen anca muhalefet olabilir.. 20 yıldır iktidarda olanlar neye yeter diyor kime yeter diyor ben anlamış degilim .Ülkeyi muhalefet yönetiyor da muhalefete mi yeter diyorsunuz.Son seçimde tam yetki de almıştınız görecektik enflasyonla şunla bunlar mucadeleyi. Neye yeter ben anlamadım. İlginç

456
173
yanıtYanıtla
Ibrahim Doğan:

Yani diyo reis, yeter bu ülkeyi rochshildler yönlendirmesin, muhalefettende çeksin elini diyo. EKONOMİ Mİ HERŞEY

yanıt53
yanıt124
Tekin Atak:

Yeter çünkü bıktik dışardan emir alan 6 li masa ve gizli ortaklarından.

yanıt31
yanıt146
Kerem Aydın:

Libya'da karabagda ne işimiz var diyen CHP zihniyetine karsı mücadelemiz YPG terör örgütü değildir diyen Kemal'e ve İhalar sihalaraa karsı olan CHPkk zihniyetine karşıdır mücadelemiz CHP demek Hakkari'de Şırnak'ta tekrar terorün hortlamasi denektir bu biline

yanıt0
yanıt2
Mehmet Dönmez:

20 yildir söz kimin kardes millet secmedimi bunlarida zaten bu soz tek partili doneme slogan olarak kullanildi suan her secim soz milletin zaten

yanıt0
yanıt1
Hacı Şembeki:

İslama savas açmış ,İnsanın elinden ekmeğini alıp, acliga mahkum eden İnönü Chp sinin..... zulmüne karşı haykırışın Sembolüdür Yeter Söz Milletin İfadesi.. Chp nin bu sözü alması trajikomik.....Eskiyi hatırlattı..

215
371
yanıtYanıtla
Orcun Yazicioglu:

söz milletin tabi senelerdir enflasyon karşısında halkı ezdiler.

341
95
yanıtYanıtla
Haydar:

Ülkeyi 20 sene CHP yönetti 1930 lu 1940 lı yıllarda bütün dünyada savaş kıtlık vardı yinede kimseyi aç açık bırakmadılar.Şimdi 20 senediir Akp yönetiyor pahalılık yoksulluk işsizlik kuyruk yine var değişen nedir.

169
64
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title