Haberler

Elazığ'ın tek kadın muhtarı belediyeye isyan etti: O müdür buraya gelecek, asfalt dökülünceye kadar kalkmayacağım

Güncelleme:

Elazığ'ın merkeze bağlı Sugözü Mahallesi Muhtarı Seda Gündoğan, belediyenin taşeron firmasının yolları asfalt yapmamasına tepki göstererek, kamyonetin önünü keserek oturma eylemi yaptı. Gündoğan, "Biz seçilmiş insanlarız, herkes görevini yapacak. Yetkilisi de buraya gelecek ekibi çekecekmiş ekibi de bırakmıyorum. Gelsin ekibini alabiliyorsa alsın buraya asfalt dökülünceye kadar da buradan kalkmayacağım. Adamlar sanki babalarının hayrına iş yapıyor" dedi.

Elazığ'ın merkeze bağlı Sugözü Mahallesi Muhtarı Seda Gündoğan, Elazığ Belediyesi'nin yol yapım çalışmasında mahallenin yollarını yapmadığını belirterek, taşeron firma kamyonetinin önünü keserek oturma eylemi yaptı. Gündoğan, "Adamlar sanki babalarının hayrına iş yapıyor. Buradaki kimse babasının hayrına iş yapmıyor, herkes işini dürüst yapacak. Bende seçilmişim belediye de seçilmiş" dedi.

OTURMA EYLEMİ YAPTI

Elazığ Belediyesi'nin taşeron firmasının merkeze bağlı Sugözü Mahallesi'nin asfaltını yapmamasına tepki gösteren mahalle muhtarı Seda Gündoğan, taşeron firma kamyonetinin önüne keserek oturma eylemi yaptı.

Elazığ'ın tek kadın muhtarı belediyeye isyan etti: Asfalt dökülünceye kadar buradan kalkmayacağım

"ASFALT DÖKÜLÜNCEYE KADAR BURADAN KALKMAYACAĞIM"

Gündoğan, şunları söyledi: "Biz seçilmiş insanlarız, herkes görevini yapacak. Yetkilisi de buraya gelecek ekibi çekecekmiş ekibi de bırakmıyorum. Gelsin ekibini alabiliyorsa alsın buraya asfalt dökülünceye kadar da buradan kalkmayacağım. Siz burayı böyle bırakıp gidemezsiniz. Müdürün 'Ekibi çekerim' diyor. Bu ne demek ya? Herkes işini düzgün, dürüst yapacak.

"BİZ İNSANIZ, BU MAHALLEDEKİLER İNSAN"

Adamlar sanki babalarının hayrına iş yapıyor. Buradaki kimse babasının hayrına iş yapmıyor, herkes işini dürüst yapacak. Bende seçilmişim belediye de seçilmiş, buranın müdürü nerede? Yapacağınız 100 metre yol... 100 metre yol yapamıyor muyuz biz? 2 senedir bu mahalle hizmet görmedi gelin şu mahallenin yollarına bakın. Bir yeri yapıp bir yeri yapmamak ne demek? Biz insanız, bu mahalledekiler insan."

Kaynak: ANKA / Politika

Elazığ Yaşam Politika Haberler

500

Yorumlar (57)

Şehmuz Şeker:

TAMAM HADİ ŞOVUN BİTTİSE ÇEKİLDE ADAMLAR İŞLERİNE BAKSİN BÖYLE SACMALİK OLURMU İYİ HERKEZ BÖYLE YAPSİN GİT DERDİNİ BELEDİYEYE ANLAT BU GARİPLERDE EMİR KULU NEREYE DERLERSE ORAYA DÖKERLER GİT ŞOVUNU BELEDİYENİN ÖNÜNDE YAP

224
1210
yanıtYanıtla
Letgohesap null:

Bilader senin gibi aman bana bişey olmasın diye ağzını kapatanlar yüzünden zaten ne hizmet var ne iyi şeyler var. niye şov yapsın orda oturupta herkes sen mi sandın milleti.

yanıt791
yanıt60
Ali Teke:

Tırto şeho akılli ol oğlim

yanıt221
yanıt38
Mehmet Demiröz:

Niye şov yapsın? Başka türlü yapmıyorlar demek ki. Ne yaparsa yapsın illa sizler eleştirecek laf sokacak birşey bulursunuz. Ağzınız sadece boş laf yapar.

yanıt468
yanıt40
Yusuf ODEMIS:

Böyle gundilerin yorum hakkını alın..

yanıt201
yanıt20
ÖMER TUNÇ:

Şehmuz Bey belki showdur doğrudur ama yaptığı doğrudur. Bu bir tepkidir. Tepki olan yerde etki olur. Sizin tepkiniz de güzel.Önemli olan birşeylere refleks göstermek. Teşekkürler

yanıt223
yanıt15
al alabilirsin:

sen once HERKES yazmayi ogren. SEHHHHHHMUSSSSSSSS

yanıt86
yanıt16
mert barlik:

Yoksa 'bu araba 7 trilyon paradır haa' diyen arkadaş sen misin şehmuz.

yanıt67
yanıt6
Benim Kkk:

Ne asfalti bosa para harcanacak ukkede ekonomi bitik siz asfalt derdindesiniz

yanıt16
yanıt112
Sinan Tırak:

inşallah bu görev şevkin muhtarlık süren boyu devam eder.

141
7
yanıtYanıtla
Tüm 57 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title