Haberler

Vatandaşa "Uyduruyorsun" diyen İmamoğlu, İETT Müdürü'nden gerçeği öğrenince zor anlar yaşadı

Güncelleme:

İBB Başkanı İmamoğlu, esnaf ziyaretinde bulunduğu Van'da bir vatandaş ile İETT otobüslerine yapılan zamlar hakkında sohbet etti. Vatandaşın otobüs biletlerine 3 kat zam yapıldığını ve bu sene 16 lira ödediğini söylemesi üzerine "3 kat olmaz, uyduruyorsun" diyen İmamoğlu, İETT Genel Müdürü'nü aradı. Çift biletle ücretin 15 küsure geldiğini duyan İmamoğlu, "Demek ki vatandaşımız hemen hemen haklı yani" yorumunda bulundu.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP'nin kampa girdiği Van'da esnaf ziyaretinde bulunduğu sırada bir vatandaşla İstanbul'daki İETT otobüslerine yapılan zamlar hakkında konuştu.

"3 KAT OLMAZ, UYDURUYORSUN"

Esnafın otobüs biletlerine 3 kat zam yapıldığını söylemesi üzerine İmamoğlu, "3 kat olmaz, uyduruyorsun. Belediye otobüsüne 3 katı değil, yüzde 40 zam yapıldı" dedi. Vatandaşın ısrar etmesi sonucu İmamoğlu, İETT Genel Müdürü'nü aradı.

Ekrem İmamoğlu'nun vatandaşla otobüs zammı polemiği

İETT MÜDÜRÜ VATANDAŞI DOĞRULADI

İETT Genel Müdürü ise konuyla ilgili olarak vatandaşı doğrulayarak "Belediye otobüsleriyle taşınmış ve çift bilet ücreti uygulanır bu hatlara. Bu hatları kullanmıştır muhtemelen. Bahsettiği dönemde otobüs biletlerimiz 3,5 liraydı, bugün 7,67 lira çünkü 3 kere zam geldi. Bir seneden uzun bir süre geçti vatandaşımızın bahsettiği süreden. Çift bilet olunca 15 küsure geliyor" dedi.

Ekrem İmamoğlu'nun vatandaşla otobüs zammı polemiği

"DEMEK Kİ VATANDAŞ HAKLI YANİ"

İmamoğlu, İETT Genel Müdürü'nden aldığı bilgilerin ardından "Demek ki vatandaşımız hemen hemen haklı yani" yorumunda bulundu.

Haberler.com / Emre İliksiz - Politika

Ekrem İmamoğlu İstanbul İETT Van Haberler

500

Yorumlar (74)

Bestami Ahraz:

Abi adam ne yapsın bu otobüsler de su yakmıyor ya güneş çarığı çarık da ister istemez ayağı sıkar benzine mazota haftada bir zam geliyor

154
198
yanıtYanıtla
Taner Arslan:

Biz zamlarla ilgili birşey demiyoruz.adamın hiçbirşeyden haberi yok. İstanbuldan haberi yok. Haberi olsa idi o vatandaşa şak şak cevap verirdi. Adam bile 15 olduğu vatandaşdan öğreniyor.kim bu istanbulun belediye başkanı. İnandırıcı gibi değil

yanıt125
yanıt12
ismail bey :

Yeni otobüsler CNG yani doğalgazlı, o yüzden km de 2 tl felan yakar. zarar etme ihtimali yok..

yanıt47
yanıt10
Zamanla Akıllanan Adam:

Bir belediye başkanı düşünün yönettiği şehrin ulaşım fiyatlarını 1300 km ötedeki başka bir şehrin esnafından öğreniyor. Kendi bilmediği yetmiyor esnafı yalancılıkla suçluyor. Güzel ülkem sen hu adamı hakkedecek ne yaptın

256
59
yanıtYanıtla
Gökhan Eker:

bir vatandaş düşün. mazotun yüzde 500 arttığından haberi yok. ulaşım neden yüzde 40 zamlandı diyor. her gün mazotu yüzde 500 zamlı alıyor ama ses yok. istanbulun ulaşımına kafa yoruyor

yanıt10
yanıt7
Poyraz Karayel:

bu güruhlar ülke yönetmeye talip

224
53
yanıtYanıtla
halil anka:

Sen niye iett müdürünü arıyorsun işin peşine düşüyorsunki.Ülkeyi yönetmek istiyorsan yalan söylüyorsun deyip hakaretler edip vatandaşın boğazına yapışıp korumalarına dövdürtmen gerekiyor.Bize böylesi lazım çünkü.

yanıt55
yanıt79
Metin Demir:

daha ne kadar zam yapıldığını bilmiyor sorumsuz

208
39
yanıtYanıtla
Umit Cetin:

adamın istanbuldan haberi yokki kendini cumhurbaşkanı zannediyor

203
28
yanıtYanıtla
Besiktasim Kartalim:

ELEKTRİĞE DOĞALGAZA GELEN ZAMMI KONUŞUN AKPLILER. EHONOMİ COH EYİ YEĞENİM

79
144
yanıtYanıtla
Tüm 74 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title