Haberler

DSP Olağanüstü Kurultayı

DSP Olağanüstü Kurultayı'nda genel başkanlık için üç isim yarışacak.

DSP Olağanüstü Kurultayı'nda genel başkanlık için üç isim yarışacak.

Tes-İş Konferans Salonunda saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından başlayan kurultayda, Divan Başkanlığına Genel Sekreter Hasan Erçelebi seçildi.

Genel Başkan Masum Türker, yaklaşık iki saat süren konuşmasında, parti için bugüne kadar yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi, yaşadığı sıkıntıları anlattı.

Tüzük değişikliği de yapılan kongrede Divan Başkanı Erçelebi, verilen süre zarfında Genel Başkan Yardımcısı Önder Aksakal'ın 243, Emrah Konuralp'ın 63 ve Zeki Sezer'in 58 delege tarafından genel başkanlığa aday gösterildiğini açıkladı.

Kurultay, genel başkan adaylarının konuşmaları ile sürecek.

Kaynak: AA / Politika

Hasan Erçelebi Masum Türker Tes İş Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

KENAN ÜŞENMEZ:

DEMOKRATİK SOL PARTİYİ 0016 GETİREN 180 000 TL MAAŞLA AKDENİZ MÜŞAVİRLER ODASINA GİDEN İL İLÇE TEŞKİLATINI KAPATIP ARAÇLARA KADAR SATAN, , ÇALIŞAN EMEKCİLERİ İŞTEN ÇIKARTAN, , HİÇ BİR FAALİYET GÖSTERMEDEN 42 TRİLYONU BUHARLAŞTIRIP YOK EDEN, , İKİ YIL SONRA DÖNMEK ÜZERE PARTİYİ EMANETCİSİNE BIRAKAN, KENDİNDEN OLMAYAN İL, İLÇE, TEŞKİLAT VE DELEGELERİ İPTAL VE YOK EDEN, , DSP YOK EDİCİSİNE VE EMANETCİSİNE DEMOKRATİK SOLCULAR OLARAK İÇİMİZE SİNDİREMİYORUZ. UTANMADAN HALA KONUŞACAK BİR ŞEYLER BULABİLİYOR. .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title