Haberler

DP Genel Başkan Adayı Kayseri'den

Demokrat Parti (DP) Genel Başkan Yardımcısı Osman Çilsal, DP Genel Başkanlığı için adaylığını açıkladı.

Demokrat Parti (DP) Genel Başkan Yardımcısı Osman Çilsal, DP Genel Başkanlığı için adaylığını açıkladı.

Demokrat Parti (DP) Kayseri il binasında başkan adaylığına dair açıklama yapan DP Genel Başkan Yardımcısı Osman Çilsal, "Biz, din, diyanet adına, vatan millet bayrak adına sizlere layık olmak için millet adına göreve talip olduk" dedi.

Genel Başkan Yardımcısı olması nedeniyle kongrelere gitmeyi, il başkanlarından oy istemeyi hatta Kayseri'deki arkadaşlarını aramaya utandığını anlatan Çilsal, şöyle konuştu: "Çünkü, ortada bir Genel Başkan varken sizlerin ve partimizin bizlere verdiği siyasi terbiye böyle bireyin deklarasyonun da bir hassasiyet gerektiriyordu. Özür diliyorum. Yani bunun sebebi oradaki durumu sıkıntı yapmamak adınaydı. Ancak ne zaman ki birkaç gün önce il başkanları toplantısında Sayın Zeybek genel başkan adayı

olmayacağını, başkanlığı bıraktığını açıkladığı andan itibaren kamuoyunda da sürekli konuşulan benim başkan adaylığı işim ciddiyete ve resmiyete bindi. Kendi öz toprağımda bugün sizlerin huzurunda talip olduğumu açıklayacağım ilk yer burası, bu çatı olmalıydı. Allah'ın izniyle sizlerinde desteğiyle kendimi önce Allah'a sonra sizlere emanet ediyorum."

Genel Başkanlığa adaylığını açıklayan Çilsal, sözlerini şöyle tamamladı: "Allah kısmet ederse Kayseri'den ikinci bir Genel Başkan rahmetli Turhan Feyzioğlu ve iftiharımız Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'den sonra siyaset arenasında yerini alacak bu kardeşinize desteği herkesten bekliyorum." - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Demokrat Parti Osman Çilsal Kayseri Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title