Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan sinyali verdi! AK Parti'de köklü bir değişim yaşanacak

Güncelleme:

31 Mart yerel seçimlerinde milletin kendilerine verdiği mesajı aldıklarını ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, partide köklü bir değişim yaşanacağının sinyalini verdi. Erdoğan, "Kendi bünyemizde gerekli değişimi gerçekleştireceğiz" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart yerel seçimlerinden sonra ilk kez düzenlenen partisinin grup toplantısında önemli mesajlar verdi. Erdoğan, sandıktan çıkan mesajı aldıklarını belirterek değişim için önümüzdeki günlerde neşteri vuracaklarını ifade etti.

"GEREKLİ DEĞİŞİMİ GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ"

31 Mart Yerel Seçimleri'nde AK Parti yüzde 35,57 oy alarak kuruluşundan bu yana ilk kez 2'nci parti konumuna geriledi. Seçim yenilgisinin nedenleri AK Parti MYK toplantısında görüşülürken, istişareler de devam ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, grup toplantısındaki konuşmasında, AK Parti içerisinde değişim rüzgarı eseceğine yönelik dikkat çeken bir açıklama yaparak, "Milletimiz bizden kapsamlı, bir özeleştiri yapmamızı istemiştir. AK Parti olarak bunun çok iyi farkındayız. Bu mesajların gereğini yerine getireceğiz. Güçlenmiş şekilde yolumuza devam edeceğiz. Kendi bünyemizde gerekli değişimi gerçekleştireceğiz." dedi.

"ZAFİYETLERİ SÜRATLE GİDERMEK BOYNUMUZUN BORCU"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kuvvet toplamış bir şekilde yollarına devam edeceklerini ve ilkelerine daha sıkı sarılacaklarının altını çizerek, "Bizim lügatımızda böbürlenme, milletle arasına duvarlar koyma asla yoktur. Biz bu milletin ta kendisiyiz. Biz siyaseti birilerine imtiyaz sağlamak, unvan dağıtmak için yapmıyoruz. Oluşan zafiyetleri süratle gidermek boynumuzun borcu. Üstü açılmadık hiçbir nokta bırakmadan muhasebemizi neticelendireceğiz. Sandığa gitmeyenlerin, gidip farklı tercihte bulunduran vatandaşların mesajını en iyi şekilde okuyacağız. Partimizin geleneklerine, davamızın prensiplerine uygun şekilde yöneteceğiz. Partimizin tökezlemesini bekleyen rakiplerimizi asla sevindirmeyeceğiz. Küçük hesaplar ve küçük tuzaklar peşinde koşanların sinsi oyunlarına gelmeyeceğiz." şeklinde konuştu.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Politika

Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Gündem Politika Haberler

Bakmadan Geçme

İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? #9917 30 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi?
500

Yorumlar (53)

Zaky:

Kendine at ilk nesteri birak git.. sonun zaten belli, mucahit gomleginden sonra giydigin gomlegin de hesap vakti gelecek, bu dunya da obur taraftada kurtulamayacaksin. Bu milketin ahi sana yetecek..

555
226
yanıtYanıtla
Osman Altunok:

Aynen katiliyorum. Harun gibi geldi Karun gibi gidecek. Allah islah etsin

yanıt313
yanıt137
İbrahim Demirel:

Yönetimi beğenmiyorum şahsen eleştirdiğim noktalarda var ama düşünüyorum gerçekten de o kadar kötü mü bu adam ? Evet ülkenin durumu ortada ama cumhuriyet tarihinde bu ülkenin bir noktada başarı yakaladığını görmek zor bu gözler 50 sene yada 30 sene öncesini görmedi ama hersey de ortada. Bunu en iyi Kemal Sunal filmlerinde görebiliriz. Evet çok kusuru var ama ben bu denli nefret edilinecek bir insan olduğunu düşünmüyorum. Ama çoğunluk istemiyorsa gitsin yenilik şart oldu bunu destekliyorum.

yanıt177
yanıt82
hic33:

Neden bu hale gelindiğini kendileri de iyi biliyor. Onu bunu değiştirmekle mesele halolmayacak. Sorun bizatihi kendi kibir, ego, inadında. İyice eriyene kadar inada devam bakalım.

340
97
yanıtYanıtla
Alperen:

hic33:Haa sı.....oglan cocugu.

yanıt9
yanıt62
Suleyman Ozen:

Çok bileni işte

yanıt0
yanıt6
sade vatandaş:

köklü değişim yapması için önce ordan kendisinin sonra ıstakozcuların gitmesi lazım

297
59
yanıtYanıtla
Suleyman Ozen:

Balıkçıda var İmamoğlu unutmayalım

yanıt4
yanıt24
duyarlı vatandaş:

Değişim mi hani kendisi son seçimi idi işte değişim

244
67
yanıtYanıtla
Bilge Tanrıöver :

Köklü değişim için çok geç kalındı artık milletin güveni kalmadı zamanında yolsuzluk yapana adam kayırana neşteri çoktan vuracak bu devlete millete eziyet edene yargının yolunu açıp yargılatsaydınız değil 20 yıl 40yıl iktidarda kalırdınız

217
18
yanıtYanıtla
Tüm 53 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title