Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın diplomasıyla ilgili tartışmalara dünürü Sadık Albayrak da girdi

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dünürü, eski Hazine Bakanı Berat Albayrak'ın babası Sadık Albayrak, Cumhurbaşkanı'nın üniversite diplomasıyla ilgili dikkat çeken bir çıkışa imza attı. Silivri Cezaevi'nde yatarken Erdoğan'ın kendisini ziyaret ettiğini belirten Albayrak, "Erdoğan, kantin subayıydı. Bana kartonla 'Silahlı Kuvvetler sigarası' getirirdi. Yüksek tahsili olmasa subay olabilir miydi?" ifadelerini kullandı.

Muhalefet kanadı tarafından sık sık gündeme getirilen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın üniversite diplomasıyla ilgili tartışmalarla ilgili bir değerlendirme de eski Hazine Bakanı Berat Albayrak'ın babası Sadık Albayrak'tan geldi.

"YÜKSEK TAHSİLİ OLMASA SUBAY OLABİLİR MİYDİ?"

Cumhuriyet yazarı Barış Terkoğlu'na Silivri Cezaevi'nde yatarken Erdoğan'n kendisini ziyaret ettiğini anlatan Sadık Albayrak, "Silivri'de yatarken 15 günde bir ziyaretçi gelirdi. Gelenler sigara getirirdi. Çoğu kaçak sigaraydı. Benim ziyaretçim ise o sıra Hasdal'da asteğmen olan Recep Tayyip Erdoğan'dı. Herkese sigara paket paket gelirdi. Erdoğan, kantin subayıydı. Bana kartonla 'Silahlı Kuvvetler sigarası' getirirdi. Yüksek tahsili olmasa subay olabilir miydi?" şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın diploma tartışmalarıyla ilgili dünürü Sadık Albayrak'tan çok konuşulacak çıkışCumhurbaşkanı Erdoğan - Sadık Albayrak

ERDOĞAN'IN SİGARA HASSASİYETİ

Albayrak, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sigaraya karşı verdiği mücadelenin hatırlatılması üzerine ise "Ben hocadan fetva aldım: Kalpte iman kafada duman lazım. Necip Fazıl da çok sigara içerdi. Günah derlerdi. O da 'Benim için kendini yakan sadece odur' diye cevap verirdi." ifadelerini kullandı.

12 EYLÜL DÖNEMİNDE SİLİVRİ'DE YATMIŞTI

Sadık Albayrak, 12 Eylül'den sonra mahkum olmuş, dokuz ay Silivri Cezaevi'nde yatmıştı. Albayrak, o dönem 28 metrekarelik koğuşta 26 kişi kaldıklarını belirterek, "Çıktığımda, bu cezaevi yıkılmadan bir daha Silivri'ye gitmem demiştim, yıktılar da daha büyüğünü yaptılar" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Sadık Albayrak Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (25)

Aşkın Laçin:

HACI ABİ BU DİPLOMA MESELESİ 10 15 YILDIR KONUŞULUYOR NİYE ŞİMDİ CEVAP VERİYON HACI ABİ

797
81
yanıtYanıtla
ugur çavuşoğlu:

Hacı abi senin taraftan yazicam diyelim ki yoksa ozaman alkışlamaniz lazım bukadar okumuşu kac sefer yenmiş diplamayla olucak bişey değil

yanıt202
yanıt340
by nokta:

Halk tv de geçen hafta tartışması oldu. Herkesin geçerli sebebi var. Sizin solcular yalanda ısrarda rekor kırmaya devam ediyorlar.

yanıt22
yanıt42
Rotali Seyyah:

Yenmiş de ne yapmış,ekonomik iflas ve arap işgali sonuç, işte eğitimin önemi

yanıt92
yanıt19
Hamit Gündoğdu:

Bir doğru mesaj daha ilave edeyim. Bir partide( siz bilirsiniz) ben genel başkanlığa aday olacağım diyen bir kişi var. Hadi seçildi diyelim.nasil başbakan veya C.B olacak. Önce kendi evimizin önünü temiz tutalım derim.

110
315
yanıtYanıtla
Hamit Gündoğdu:

Erdal İnönü 1991-1993 dönemlerinde başbakan yardımcılığı yaptığı dönemde 2 yıllık yüksek okul mezunlarının yedek subay olarak askerlik yapmalarını kaldırdı. Tayyip Erdoğan bundan çok önce askerlik görevini 4 yıllık üniversite mezunu olarak yaptı.

83
302
yanıtYanıtla
Hikmet Yola:

1980 ihtilali dan sonra Kenan Evren kaldırdı. Erdal İnönü değil

yanıt36
yanıt3
Nizamettin Songur:

Kardeş sen galiba daha davayı anlamamışsın adamlar diyorki kendi akrabası dışında yurt geneli bir üniversite arkadaşı yokmu yokmuş galiba daha bir tane çıkmadı

yanıt41
yanıt8
Hamit Gündoğdu:

C.B. Erdoğan gece yani ikinci eğitimi tercih etmiş ve 4 yıl okumuş ve diploma sahibi olmuş. O zamanlar sağ görüş genelde 2.egitimi ekonomik şartlardan tercih ediyordu. Onu bile kaldırmak isteyenler de ülkede yönetime gelmişlerdi.

56
316
yanıtYanıtla
irem kara:

Galiba sizin haberiniz yok ama bu ülkede zorbalığa uğrayan tek kesim sol kesimdir. Sağ kesim her yerde öncelikli taraftı yıllardır hâlâ da öyle. Bu ülkede sağcı kesim hiçbir zaman zorbalığa uğramamıştır tam tersi zorbalık yapan onlardır.

yanıt1
yanıt2
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title