Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Durmuş Yılmaz'a sert tepki: Beyni sulanmış

Güncelleme:

Parti grubunda yaptığı konuşmada düşük kurdan dolar alma çağrısı yapanların ülkenin değerleriyle oynadığını ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, isim vermeden İYİ Partili Durmuş Yılmaz'a sert sözlerle yüklendi. Erdoğan, Yılmaz için "Beyni sulanmış" ifadesini kullandı.

TBMM'de gerçekleşen parti grubunda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ekonomideki gelişmeler üzerine değerlendirmelerde bulundu. Kur korumalı TL mevduatı sisteminin amacının başarıya ulaştığını belirten Erdoğan, döviz kurundaki gelişmeler sonrası tepki çeken bir açıklama yapan İYİ Parti Ankara Milletvekili ve eski Merkez Bankası Durmuş Yılmaz'a seslendi.

"BUNLARIN BEYNİ SULANMIŞ"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Dün çıkmış birisi, 'Kur düşüyor, dolar almanın tam zamanı' diyor. Bunların beyni sulanmış. Bunlara gereken cevabı benim milletim en kısa zamanda verecek. Ya siz bu ülkenin değerleriyle oynayamazsınız. Size bu dönemde arka çıkanlarla şu anda yol kesmeye çalışmayın. Sizin buna ne aklınız yeter ne gücünüz yeter. Milletimiz ne diyor, ne istiyor ona bakacak, ona göre yolumuza devam edeceğiz." dedi.

DURMUŞ YILMAZ NE DEMİŞTİ?

Kabine sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı sistem sonrası dolar 12.27 TL seviyesine kadar çekilmişti. Bu sert düşüş sonrası Halk TV'de değerlendirmelerde bulunan İYİ Parti Ankara Milletvekili ve eski Merkez Bankası Durmuş Yılmaz "Bu bir alım fırsatıdır" demişti. Yılmaz'ın bu sözleri tepki çekmiş, bazı kesimler tarafından spekülasyon olarak adlandırılmıştı.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Politika

Durmuş Yılmaz Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

Suskun Demir:

Neyin alım fırsatı dolar için mi yapmayın artık şu millet bırakın doları arkadaş ya kendi ayağımıza sıkmaya gerek yok he bu arada akp işim olmaz ama bazı şeyleride eyvallah diyip birlik beraberlilk olmak gerekli

5
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title