Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Aramıza yeni katılacak dostlarla 14 Mayıs destanını yazacağız

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İl Başkanları Toplantısı'nda videokonferans yoluyla açıklamalarda bulundu. Erdoğan Millet İttifakı'na sert sözlerle yüklenirken önemli mesajlar da verdi.

"14 MAYIS DESTANINI BİRLİKTE YAZACAĞIZ"

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında, "14 Mayıs seçimlerinde de hem cumhurbaşkanlığında hem milletvekilliğinde zafere ulaşacağımızdan şüphe duymuyoruz. Amacımız ülkemizi demokrasi ve kalkınma yolunca elde ettiği kazanımları Türkiye Yüzyılı'nın girizgahı olarak yeni bir dönemin kapılarını açmaktır. 14 Mayıs destanını bir süredir beraber yol yürüdüğümüz aramıza yeni katılan ve katılacaklarla Cumhur İttifakı olarak beraberce yazacağız. Deprem yaralarını sararak, yıkılan şehirleri yeniden ihya ederek başlayacağız. İstihdamı, üretimi, ihracatı katlayacak, insanlarımızın refahını yükseltecek programı da kararlılıkla sürdüreceğiz."

YENİDEN REFAH PARTİSİ İLE GÖRÜŞTÜLER

Öte yandan dün AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım başkanlığında heyet, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'ı ziyaret etti. Görüşmenin ardından konuşan Binali Yıldırım, Cumhur İttifakı'na katılma taleplerini Erbakan'a ilettiklerini belirterek, "Sayın Genel Başkan ve arkadaşları bu konuda kendi değerlendirmelerini yapacaklar." dedi. Fatih Erbakan ise, "Cevabımızı kendilerine en kısa zamanda ileteceğiz." ifadelerini kullandı.

Son günlerde Anavatan Partisi ve DSP'nin de Cumhur İttifakı'na katılacağı siyaset kulislerinde iddia edilmişti.

Gözde Nur Bayar
Haberler.com - Politika

AK Parti Haberler

500

Yorumlar (5)

Ahmet Say:

Tüm türkiye yanınızda cumhurbaşkanım

24
44
yanıtYanıtla
Nazlı Muhip:

Hayal kurma

yanıt30
yanıt20
Feyzullah Atçı:

Bu Müslüman halk Erdoğanı seçerek destan yazacak Elhamdülillah

22
26
yanıtYanıtla
Cenk Erdiler:

İkinci altılı masa..Çook cılız.%38 büyük oy olur onlara..Troller cevap yazmasın boşuna, seçim sonunu izlesinler, bu arada millet ittifakı mensubu-üyesi vs değilim..

7
9
yanıtYanıtla
Güray Dilli :

Bir sekizli , onlu masa da karşı taraftan çıksın , mücadele artsın

6
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title