Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AB Konseyi Başkanı Michel ile görüştü

Güncelleme:

- Cumhurbaşkanı Erdoğan, AB Konseyi Başkanı Michel ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hindistan'da düzenlenen G20 Zirvesi çerçevesinde Avrupa Birliği Konseyi Başkanı Charles Michel ile bir araya geldi.

- Cumhurbaşkanı Erdoğan, AB Konseyi Başkanı Michel ile görüştü

YENİ DELHİ - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hindistan'da düzenlenen G20 Zirvesi çerçevesinde Avrupa Birliği Konseyi Başkanı Charles Michel ile bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hindistan'da düzenlenen G20 Liderler Zirvesi çerçevesinde temaslarını sürdürüyor. Erdoğan, başkent Yeni Delhi'de Avrupa Birliği Konseyi Başkanı Charles Michel ile bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmede, Türkiye-AB ilişkileri, Türkiye'nin AB'ye tam üyeliği için atılacak adımlar ile bölgesel ve küresel meseleler ele alındı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a AB Konseyi Başkanı Michel ile görüşmesinde Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, MİT Başkanı İbrahim Kalın ve İletişim Başkanı Fahrettin Altun eşlik etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Recep Tayyip Erdoğan Charles Michel Avrupa Birliği Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title