Haberler

'Çobanla Mankenin Oyu Tabii ki Aynı Değil'

Eski Devlet ve Milli Eğitim Bakanı Hasan Celal Güzel, Son Günlerde Çokça Eleştirilen Manken Aysun Kayacı'ya Yanıt Verdi.

Eski Devlet ve Milli Eğitim Bakanı Hasan Celal Güzel, son günlerde çokça eleştirilen manken Aysun Kayacı'ya tepki göstererek "Senin oyun ile çobanın oyu elbette bir olmaz. Çobanın oyu senin oyundan çok daha değerli, sen basit bir mankensin" dedi.

Turgutlu Belediyesi'nin kültür sanat etkinlikleri çerçevesinde Eski Devlet ve Milli Eğitim Bakanı Hasan Celal Güzel bir konferans verdi. Belediye Konferans Salonu'nda düzenlenen programa Turgutlu Kaymakamı Sadettin Kalkan, Belediye Başkanı Serhat Orhan, Başkan Yardımcısı Hüseyin Simav, Emniyet Müdürü Nesim Gezer, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ölmez ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Siyasallaşmış yargının her dönemde oluştuğunu anlatan Güzel, "7 bürokrat sizin oylarınızı çöpe atmaya çalışıyor. Halkın iradesine tecavüz ediliyor. Sessiz kalmayın siz insansınız gururunuz varsa iradenize sahip çıkın. Artık Türkiye eskisi gibi değil. Kimse Türkiye'de tank yürütemez" dedi. AK Parti'nin kapatılma davasının hukukla alakası olmadığını anlatan Güzel, sözlerine şöyle devam etti: "Siz seçip gönderdiklerinize destek vermelisiniz. Yanlış yaptıklarında ise tenkit etmelisiniz. Böyle haksızlık olursa tankın üzerine çıkacağım. Turgutlulular siz de var mısınız? Gelecek bizim. AK Parti kapatılır Pak Parti kurulur, halkla mücadele edilmez. 2008 halk ve demokrasinin yılıdır kimse başımıza diktatörlük kuramaz. Cumhuriyet diyerek cumhuriyeti batıracaklarla da mücadele etmeliyiz." 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'i de eleştiren Güzel, "Yıllarca CHP ile mücadele etti şimdi ise türban konusunda CHP'nin kuyruğuna takıldı" ifadelerini kullandı.

Güzel, bir soru üzerine şöyle konuştu: "Ergenekon çetesi ismine sıcak bakmıyorum ama bu çete darbe öncesi ortamı kuran bir çetedir. Ergenekon soruşturması, cumhurbaşkanlığı seçimi ve başörtüsü yasası ile AK Parti'nin kapatılması düğmesine basılmıştır" cevabını verdi.

Güzel'e, konferans sonunda Belediye Başkanı Serhat Orhan çiçek verdi.

(İU-ÖA-YK-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title