Haberler

CHP Genel Başkanlığı için adaylığını ilan eden Özgür Özel geri adım attı

Güncelleme:

İsmi CHP Genel Başkanlığı için geçen ve geçtiğimiz günlerde adaylığını ilan eden CHP Grup Başkanı Özgür Özel, geri adım attı. Özel, "Bugün için bir adaylık ilanım yoktur; ancak, sorumluluk düşerse adaylıktan kaçmam, fedakarlık düşerse bir dakika düşünmem" dedi.

28 Mayıs'ta gerçekleştirilen 2. tur seçimlerinden istediği sonucu alamayan CHP'de, Kılıçdaroğlu'nun koltuğu sallantıda. Parti içinde istifa sesleri yükselirken, Kılıçdaroğlu ise gidecek gibi durmuyor.

İMAMOĞLU VE ÖZEL İSİMLERİ ÖNE ÇIKIYOR

CHP'de genel başkanlık için adı geçen isimlerin başında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP Grup Başkanı Özgür Özel geliyor. İmamoğlu net bir şekilde "değişim" mesajı verirken, Özel ise geçtiğimiz günlerde "Ben de varım" diyerek adaylığını ilan etmişti. "Aday mısınız?" sorusuna yanıt veren Özel, "Adayım, hazırım" demişti.

ADAYLIĞINI İLAN EDEN ÖZEL GERİ ADIM ATTI

Ancak aradan 3 gün geçmesinin ardından Özel geri adım attı. Meclis'te bir açıklama yapan Özel, "Ben daha önce de ifade ettim. CHP için en doğru kararı vermek zorundayız. Kişisel kararların bir önemi yok. Bana sordular, 'aday mısınız?' diye. 'Genel Başkan adayı da olurum, sorumluluk da alırım, fedakarlık da yaparım' dedim. Bugün için bir adaylık ilanım yoktur; ancak, sorumluluk düşerse adaylıktan kaçmam, fedakarlık düşerse bir dakika düşünmem" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Özgür Özel Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (6)

Sinoplu:

CHP genel ba?kanlìgi..Hmm,pardon sen kimdin tam olarak??

82
22
yanıtYanıtla
necmettin durmaz:

çarkçılık chp geninde var normal bu

4
0
yanıtYanıtla
Doğan Akdemir:

Madem birşey yapıyorsun arkasında dur. millet sadece hulusi akara yaptıgın konuşma için desteklerdi seni

3
1
yanıtYanıtla
Omer Guran:

CHP NİN NESİ KARIŞIK DEĞİL Kİ

4
0
yanıtYanıtla
bekir yapici:

birisi kulagini cekmistir aslinda calisan agzi laf yapan bir eleman bana görede kötünün iyisi.

0
1
yanıtYanıtla
Dr.Kimbel:

By kemal koltugu birakmaz tabi akp nin gelecek secimdeki sansi yükselir

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title