Haberler

CHP Ekmeleddin İhsanoğlu'nu Hazmedemedi, Çatırdadı

Ekmeleddin İhsanoğlu ismine karşı çıkan Baykal ekibi ve ulusalcılar “alternatif aday” zirvesi gerçekleştirdi.

CHP'de "çatı aday" Ekmeleddin İhsanoğlu krizi derinleşiyor. Kılıçdaroğlu'nun dün CHP Grubu'nu topladığı dakikalarda 20'ye yakın milletvekili, eski Genel Başkan Deniz Baykal'ın odasının da bulunduğu halkla ilişkiler binasının 6'ncı katında bir araya geldi.Toplantıya, Deniz Baykal'ın yanı sıra Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün, Adana Milletvekili Ümit Özgümüş, Eskişehir Milletvekili Süheyl Batum, Mersin Milletvekili Ali Rıza Öztürk, Uşak Milletvekili Dilek Akagün Yılmaz, İzmir Milletvekili Birgül Ayman Güler, Antalya Milletvekilleri Yıldıray Sapan, Arif Bulut, Osman Kaptan, Bolu Milletvekili Tanju Özcan ve İstanbul Milletvekili Nur Serter de katıldı. Baykal'ın toplantıda, Kılıçdaroğlu hakkında, "Bugün geldiği nokta gerçekten düşündürücüdür. Siyasal İslam çizgisine gelmiş olması çok şaşırtıcıdır" dediği,"Kime sordun, nasıl karar aldın" eleştirisinde bulunduğu belirtildi. "(Ben belirledim oldu) böyle bir yöntem olabilir mi?" diye soran Baykal, "Aday belki kendisi de bunları değerlendirip çekilebilir. PM içinde ne kadar bir direnç olacak, ona da bakmak lazım" görüşünü dile getirdi. Söz konusu vekillerin 20 imza ile "alternatif bir aday" çıkarma da dahil bir seçeneği düşündüğü, ancak şimdilik bunu hayata geçirmemeyi kararlaştırdığı öğrenildi. Muhalifler ilk etapta İhsanoğlu'nın adaylığının desteklenmediğine yönelik bir bildirinin yayınlanmasının daha doğru olacağı noktasında görüş birliğine vardı.

Şükran Kaban ANKARA

Kaynak: TürkiyeGazetesi.com.tr / Politika

Ekmeleddin İhsanoğlu Kemal Kılıçdaroğlu Deniz Baykal Tunceli Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe maçı ne zaman? Bu hafta Fenerbahçe kiminle oynuyor, FB maçı ne zaman, saat kaçta? İstanbul hafta sonu yağmurlu mu? 4-5 Mayıs Cumartesi Pazar İstanbul yağmurlu mu? Beşiktaş Rizespor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Beşiktaş Rizespor maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Beşiktaş Rizespor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Beşiktaş Rizespor maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Halim Okta kimdir? Halim Okta hangi takımları çalıştırdı? Alex de Souza hangi takıma geliyor, Fenerbahçe'ye mi geliyor? Beşiktaş Rizespor maçı CANLI izle! 3 Mayıs BJK Rizespor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Gaddar 15. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Kara Ağaç Destanı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 3 Mayıs Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 3 Mayıs Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (1)

Riya:

Aslında akp nin morali bozuldu..Sayın İhsanoğlu cumhurbaşkanı olur..Halk artık Akp li cumhurbaşkanı istemiyor..CHP deki bu çığırtkan gurubu kimse ciddiye almaz.Hele Deniz Baykal orada ise zaten ordan hayır gelmez..Ne olursa olsun akp li cumhubaşkanı olmasın da kim olursa olsun yeter ki akp li olmasın..

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title