Haberler

Çavuşoğlu'na 'Bir Başkadır Memleketim' Şarkısıyla Karşılama

Çavuşoğlu'na 'Bir başkadır memleketim' şarkısıyla karşılama Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Antalya'da iş kadınları ve işadamlarıyla bir araya geldiANTALYA - Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Antalya'da iş kadınları ve işadamlarıyla bir araya geldi.

Çavuşoğlu'na 'Bir başkadır memleketim' şarkısıyla karşılama

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Antalya'da iş kadınları ve işadamlarıyla bir araya geldi

ANTALYA - Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Antalya'da iş kadınları ve işadamlarıyla bir araya geldi.

Referandum çalışmalarını memleketi Antalya'da sürdüren Çavuşoğlu, Lara Düden Park'ta bir kafede Büyük Antalyaspor Derneği tarafından düzenlenen toplantıya katıldı. Toplantı sonrası Çavuşoğlu'na Dernek Başkanı Aziz Çetin tarafından Antalyaspor forma ve atkısı hediye edildi.

AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun nerede olursa olsun Antalya'nın sorunlarına kayıtsız kalmadığını söyledi.

Türkiye'nin önemli bir süreçte olduğunu dile getiren Sümer, " Ülkemiz için dönüm noktası. 16 Nisan'da güçlü bir evet çıktıktan sonra bugünümüz dünden daha güzel, yarınımız da bugünden daha güzel olacak" dedi.

Çavuşoğlu daha sonra yine aynı bölgedeki bir cafede Antalyalı iş kadınlarıyla bir araya geldi. Bakan Çavuşoğlu'nun girişte bando eşliğinde çalınan, 'Bir başkadır memleketim' şarkısıyla karşılandı. Tek tek kadınları selamlayan Çavuşoğlu, özçekim isteklerini is geri çevirmedi. Basına kapalı gerçekleştirilen toplantı kadınlarla toplu fotoğraf çektirilmesinin ardından sona erdi.

Çavuşoğlu, saat 16.00'da ise Uluslar arası Antalya Üniversitesi'nde öğrencilerle bir araya gelecek.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Mevlüt Çavuşoğlu Antalyaspor Rıza Sümer Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI SEYRAN HAMİLE KALACAK MI? Yalı Çapkını Seyran ölecek mi? 4 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title