Haberler

Son dakika haber | Bakan Çavuşoğlu, Tayland, KKTC ve Gineli mevkidaşları ile görüştü

Güncelleme:

Son dakika haber: Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İslamabad'da Tayland Dışişleri Bakanı Don Pramudwiani, KKTC Dışişleri Bakanı Tahsin Ertuğruloğlu ve Gine Dışişleri Bakanı Morrisande Koyate ile bir araya geldi.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İslamabad'da Tayland Dışişleri Bakanı Don Pramudwiani, KKTC Dışişleri Bakanı Tahsin Ertuğruloğlu ve Gine Dışişleri Bakanı Morrisande Koyate ile bir araya geldi.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Birleşik Arap Emirlikleri ziyaretinin ardından İslam İşbirliği Teşkilatı (İTT) 48'inci Dışişleri Bakanları Konseyi Toplantısına katılmak üzere Pakistan'ın başkenti İslamabad'a gelmişti. Toplantı öncesi Pakistan Dışişleri Bakanı Şah Mahmud Kureyşi tarafından karşılanan Bakan Çavuşoğlu, mevkidaşıyla kısa sohbet etti. Daha sonra Türkmenistan Dışişleri Bakanı Raşid Meredov'la görüşme gerçekleştiren Bakan Çavuşoğlu, ikili temasları kapsamında Tayland Dışişleri Bakanı Don Pramudwiani, KKTC Dışişleri Bakanı Tahsin Ertuğruloğlu ve Gine Dışişleri Bakanı Morrisande Koyate ile görüştü. - İSLAMABAD

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler Son Dakika

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title