Haberler

Bursa Belediye Başkanı Alinur Aktaş'tan seçim mesajı: Cumhurbaşkanı Erdoğan ilk turda kazanacak

Güncelleme:

Türkiye, 2023 seçimlerine doğru ilerlerken Bursa Belediye Başkanı Alinur Aktaş'tan seçimlere ilişkin dikkat çeken bir değerlendirme geldi. Başkan Aktaş, önümüzdeki seçimlerin daha kolay olacağını belirterek "Cumhurbaşkanı Erdoğan ilk turda kazanacak." dedi.

Bursa Belediye Başkanı Alinur Aktaş Gazeteci Adem Metan, YouTube kanalındaki "Peki Sonra?" programına konuk oldu. Gündeme ilişkin değerlendirmeler yapan Başkan Aktaş, 2023 seçimleriyle ilgili de çarpıcı ifadeler kullandı.

"CUMHUR İTTİFAKI'NIN TEREDDÜDÜ YOK"

"2023 seçimlerini nasıl değerlendiriyorsunuz" şeklindeki soruya yanıt veren Alinur Aktaş, şunları söyledi: "2023, Cumhuriyet'in 100. yılı. 2023, 21 yılını iktidarda doldurmuş bir siyasi partinin seçimi. 2001 senesinde dönemin başbakan yardımcısı Hüsamettin Özkan'dı. Eğer bu ay 1,5 milyar dolar bize para gelmezse IMF'den işçi ve memur maaşlarını dağıtamayız dediğini bu millet biliyor. Ben kapı kapı gezip bu heyecanımızı ortaya koyacağımızı ifade ediyorum. Cumhur İttifakı'nın bu konuda bir tereddüdü yok."

"ADAYIN KİM OLACAĞI ÖNEMLİ DEĞİL"

"İki Cumhurbaşkanlığı seçimi yapıldı. Birisi 51 küsür diğeri 52 küsür. Bu seçimin çok daha rahat kazanılacağını düşünüyorum." diyen Aktaş sözlerini şöyle sürdürdü: Cumhurbaşkanımız ilk turda, çok daha rahat kazanacak. Aday kim olursa olsun Cumhurbaşkanımızın karşısında. Ben, vatandaşımızın, bir kuyumcu terazisi hassasiyetinde bunları ölçeceğine inanıyorum. Vatandaşımızın 21 yıllık süresinde yapılan her şeyi göz önünden geçirip o şekilde sandığa gideceğine yürekten inanıyorum. Adayın kim olacağı hiç önemli değil. Karşı taraf tartışıyor zaten. Bize düşen, anlatmak, ifade etmek, sabırla dinlemek. Israrla sahada olmak. Biz hep sahadayız."

Kaynak: Haberler.com / Politika

Alinur Aktaş Bursa Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title