Haberler

Bomba iddia! AK Parti'de seçimin faturası 3'ü bakan 8 kişiye kesilecek

Güncelleme:

31 Mart seçimlerinde beklediği neticeleri alamayan AK Parti'de aralarında Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz'un da bulunduğu 5 yetkili ve 3 bakanın istifasının isteneceği iddia edildi. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından başarısız bulunduğu öne sürüldü.

31 Mart Pazar günü gerçekleşen yerel seçimlerle 17. sandık sınavını veren AK Parti, bu kez sandıktan yüzde 35.49 ile ikinci parti olarak çıktı.

ANKARA KULİSLERİNİ HAREKETLENDİREN İDDİA

"Kale" olarak nitelendirilen birçok il ve ilçeyi muhalefete kaptıran AK Parti'de faturanın kime çıkacağı merak konusu olurken, Ankara kulislerine düşen son iddia büyük ses getirdi.

Bomba iddia! AK Parti'de seçimin faturası 3'ü bakan 8 kişiye kesilecekSiyasi ve Hukuki İşler Başkanı Hayati Yazıcı.

YUSUF ZİYA YILMAZ VE ERKAN KANDEMİR DE LİSTEDE

Aralarında AK Parti Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz'un da bulunduğu 5 görevli ve 3 bakanın istifasının isteneceği öne sürüldü. 5 ismin Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Hayati Yazıcı, Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz, Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir ve Genel Sekreter Fatih Şahin olduğu öğrenildi.

Bomba iddia! AK Parti'de seçimin faturası 3'ü bakan 8 kişiye kesilecekUlaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu.

"ERDOĞAN 3 BAKANI BAŞARISIZ BULUYOR"

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'un teşkilata hakim olamadığı; Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'nun beklenen performansı gösteremediği ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar'ın da politika üretemediği için Erdoğan tarafından başarısız bulunduğu ifade ediliyor.

Bomba iddia! AK Parti'de seçimin faturası 3'ü bakan 8 kişiye kesilecekEnerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar.

MYK TOPLANTISINDA 10 İSİM GÜNDEME GELDİ

Öte yandan AK Parti'nin geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği MYK toplantısında da 10 ismin masaya yatırıldığı ve seçim sonrası bu isimlerle yolların ayrılmasının gündeme geldiği iddia edilmişti. AK Parti'de topun ağzında olan isimler şu şekilde;

  • AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik ve ekibi
  • AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ve ekibi
  • AK Parti Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz ve ekibi
  • AK Parti Genel Başkan Vekili Efkan Ala ve ekibi
  • AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir ve ekibi
  • AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya ve ekibi
  • AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz ve ekibi
  • AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan ve ekibi
  • AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe
  • Ertan Aydın ve ekibi

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

Enerji Ve Tabii Kaynaklar Bakanı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Alparslan Bayraktar Ali İhsan Yavuz İhsan Yavuz Yılmaz Tunç AK Parti Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Miami Heat Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Denver Nuggets LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! 30 Nisan okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kızıl Goncalar final mi yapıyor? Kızıl Goncalar bitiyor mu 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ömer final mi yapıyor? Ömer bitiyor mu 2024? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi final mi yapıyor? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi bitiyor mu 2024? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında şike mi yapıldı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Ömer 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 29 Nisan Ömer yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (131)

Yusuf Tekel:

1-Suriyelilerin ulke geneline dagilimi yerine gecici kurulacak kentlerde misafir edilmesi gerekiyordu, boylece a-BM ve AB de daha fazla destek saglayabilmesi icin fiziki olarak ispati olan bir durum soz konusu olurdu. b-aile yapimiz bu derece saldiriya ugramazdi. c- vatandaslarin issizlil sorunu bu derece guclenmezdi d-suriyede sartlar duzeldiginde dönüşleri mümkün olurdu.

829
42
yanıtYanıtla
Hülagü Han:

evet de emir komuta zincirini ne yapacağız

yanıt137
yanıt74
yasin yaşaran:

ayni fikirdyim kardesim

yanıt116
yanıt25
Vatandaş4321:

Hülagu Han, emir komuta zincirinden bahsetmişsiniz de, zaten bu şahsı muhtereme de padişahlarda olmayan yetkiler verdiniz kendi ellerinizle .Bir sözüne bakmaz mıydı ?

yanıt46
yanıt16
esrefpasali:

avrupa ulkelerinin sistemleri uygulanmaliydi, fakat para alan emir alir, ulkede 15/20 milyon yabanci varsa yarisi gitse yarisi kalacak, avrupa biliyor bunu, bize kitlediler,,,

yanıt0
yanıt0
Can null:

Asıl baştan aşaya hatalı olduklarını bilmiyorlar!!!!!!

415
72
yanıtYanıtla
Can null:

Herşeyi bilmek HİÇBİRŞEY bilmemek RTE

352
75
yanıtYanıtla
Güray Dilli :

Bu ekonominin sorumlusu benim ben derken başka sorumlu aramaya gerek yok.

yanıt187
yanıt18
esrefpasali:

cok bilen cok yanilir, kendisini kovamiyacagina gore, birilerini harciyacak.. mecburen sorunlarda bitmiyecek tarihin tozlu raflarinda goruruz AKP yi...

yanıt1
yanıt0
haksız mıyım:

adalet bakanı ve enerji bakanı var ama yok gibiler. çok pasifler. bir de tarım bakanı. iç işleri bakanı çalışkanlık, dürüstlük açısından 10 tam puan alır. önümüzdeki seçimde ankara mı olur, istanbul mu bilmem ama önemli yerlerden aday yapılmalı, kazanmak isteniliyorsa.

188
134
yanıtYanıtla
Tüm 131 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title