Haberler

BBP Lideri Topçu: Allah Liderlere Akıl Fikir Versin

Büyük Birlik Partisi(BBP) Genel Başkanı Yalçın Topçu, "Allah iktidar, muhalefet liderlerine akıl ve fikir versin.

Büyük Birlik Partisi(BBP) Genel Başkanı Yalçın Topçu, "Allah iktidar, muhalefet liderlerine akıl ve fikir versin. Ey Kılıçdaroğlu, ey Erdoğan, ey Bahçeli, bu dünya size de kalmaz. Size tavsiyem; Muhsin Yazıcıoğlu'nun yaptığı gibi yapın, yapıcı olun, pozitif olun, ilkeli olun" dedi.

BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu, partililer kent girişinde karşıladı. Topçu, yaklaşık 200 araçlık bir konvoyla kente geldi. Belediye Başkanlığı'nı ziyaret eden Topçu daha sonra Cumhuriyet Meydanı'nda yaklaşık 3 bin kişiye konuştu. Topçu, "Ebedi siyasi liderimin memleketindeki bu muhteşem manzarayı görünce anlıyorum ki Adryitatik'ten Çin Seddine Türk İslam dünyasının nasıl onun vasiyetine sımsıkı sarıldığını görüyorum. İyi ki de söylemişim, hareketin söğüdü Sivas diyorum. Rahmetli liderimin son yolculuğuna giderken yüzünü kameralara dönerek bütün millete söylediği bir laf vardı. 'Adaylarımızı size sizi Allah'a emanet ediyorum' demişti. Şimdi şerefle ve takdirle görüyorum ki ne mutlu bizlere ki Muhsin Yazıcıoğlu'yla yol arkadaşlığı yapmışız. Rahmetlinin dediği gibi, paramız olmayabilir, birileri gibi hazinelerden trilyonları almadığımız için meydanlardaki aletlerimiz lüks olmayabilir. Bizim kuş gibi irademiz var. Biz onun yoldaşlarıyız" dedi.

12 Haziran'da yapılacak seçimlere de değinen Yalçın Topçu, şöyle devam etti:

"Önümüzde bir seçim var. Bu seçimlerin sonucunun inşallah ülkemize barışı, huzuru, güvenliği, özgürlüğü getirmeyi cenabı Allah nasip etsin. Meclis'te bulunan iktidar, muhalefet liderlerine Allah akıl ve fikir versin. Onlara Cumhuriyet'in kurulduğu yerden sesleniyorum. Allah sizleri kürsülerden sayıp sövmekten alı koysun. Ne gerek var. Bir oy uğruna bu kadar kötü söz birbirlerinize söylüyorsunuz. Ey Kılıçdaroğlu, ey Erdoğan, ey Bahçeli bu dünya size de kalmaz. Size tavsiyem Muhsin Yazıcıoğlu'nun yaptığı gibi yapın, yapıcı olun, pozitif olun, ilkeli olun. Eğer memlekette bu kadar sertleşecek bir mesele varsa 9 yıldır birleriniz iktidar ondan öncede iktidar, iktidar ortağı oldunuz. Eğer bu memlekette arsızın, ipsizin, eşkıyanın sözü geçiyorsa sizin sayenizde oldu. Söz söyleyecek Muhsin Yazıcıoğlu'nun arkadaşlarıdır. Memleketimizin problemleri var. Bakıyoruz bu üç partinin yönettiği memleketin karnesine içler acısı. Siz bakmayın CHP lideri Kemal beyin 'Benim adım Kemal' dediğine. Kemal beyin partisi iktidara geldi. O zaman başında rahmetli Erdal bey vardı. Erdal bey bugün başınıza musallat olan terör örgütüne 'Sizin sorununuz var, siz öldürmeye devam edin ben sizin sorununuzu tanıdım' dedi. Terör örgütüne hoş gözükmek için bugün Kandil'dekileri koltuğunun altına aldı. Şimdi gelelim diğerine, şu anda eşkıya Habur'da raconu kesiyor, Ilgaz'da gereğini yaptı, yetinmedi. Gitti Etiler'de sivillere saldırıda bulundu. Memleketin hali bu iken öbürü, terör siyaseti yapan zat, hükümetin içerisinde bulunduğu dönemde ne yaptı? Sayın Bahçeli gitti Çin Devlet Başkanı'na madalya verdi. Bunlar hangi yüzle milletin huzurunda çıkıp oy istiyorlar anlamak mümkün değil. "

Miting öncesi sanatçı Osman Öztunç da konser verdi. - Sivas

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title