Haberler

BBP lideri Destici'den tepki çeken fotoğraf karesi sonrası yeni paylaşım

Güncelleme:

BBP lideri Mustafa Destici'nin selin vurduğu Şanlıurfa'da sarı çizmesiyle gezerken, yanındaki çocuğun terlikleriyle çamur içinde yürümesi sosyal medyada tepki çekti. Konuyla ilgili bir açıklama yapan ve çocukların ihtiyaçlarının karşılandığına dikkat çeken Destici, "Peki, her şeyi istismar etmeyi hayat tarzları haline getirenler bir şey yaptılar mı? Hayır. Yaptıklarından, söylediklerinden utandılar mı? Hayır. Afetler kadar bu utanmazlıkla da mücadele ediyoruz" dedi.

Selin vurduğu Şanlıurfa'da İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile incelemelerde bulunan Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici'nin yaptığı bir paylaşım sosyal medyada tepki çekmişti. Söz konusu paylaşımda Destici, sel sularının içinde yağmur çizmesiyle yürürken, başını okşadığı çocuğun ise ayaklarında sadece terlik olduğu görülmüştü.

BBP lideri Destici'den tepki çeken fotoğraf karesi sonrası yeni paylaşım

DESTİCİ'DEN TEPKİLERE YANIT NİTELİĞİNDE PAYLAŞIM

Destici, sosyal medya hesabından tepkilere yanıt niteliğinde bir paylaşımda bulundu. Konuyla ilgili bir açıklama yapan ve çocukların ihtiyaçlarının karşılandığına dikkat çeken Destici, şunları söyledi: "Peki, her şeyi istismar etmeyi hayat tarzları haline getirenler bir şey yaptılar mı? Hayır. Yaptıklarından, söylediklerinden utandılar mı? Hayır. Afetler kadar bu utanmazlıkla da mücadele ediyoruz. Doğru da milletimiz de bizimle. Allah'ın inayetiyle tümüne karşı galip geleceğiz" ifadelerini kullandı.

BBP lideri Destici'den tepki çeken fotoğraf karesi sonrası yeni paylaşım

"YANLARINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Hemen peşine çocuklara çizme dağıtıldığı anlara ilişkin bir fotoğraf karesini de paylaşan Destici, "Selden etkilenen vatandaşlarımızın yanındaydık. Yanlarında olmaya devam edeceğiz. İhtiyaç duyulan yardım malzemelerini, mümkün olan en hızlı şekilde bölgeye ulaştırıyoruz. Çalışmalarımız devam ediyor" notunu düştü.

BBP lideri Destici'den tepki çeken fotoğraf karesi sonrası yeni paylaşım

ÇEKPASLA SOKAKLARI TEMİZLEMEYE YARDIM ETTİ

Öte yandan Destici, Şanlıurfa'da çamurla kaplanan sokakları çekpasla temizlediği anları da sosyal medya hesabından paylaştı.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Mustafa Destici Şanlıurfa Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu? İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 20 Mayıs hangi burç? 20 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 20 Mayıs tarihi hangi burç olur? Amedspor - Menemenspor CANLI İZLE! Amedspor - Menemenspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı CANLI İZLE! Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı nereden izlenir? Bursaspor - Vanspor maçı CANLI İZLE! Bursaspor - Vanspor maçı hangi kanalda, saat kaçta?
500

Yorumlar (10)

Janoo Jsnoo:

Bu zat için gayet normaldir 1 kilo. Et alacağınıza bir tam. Koyun alın daha ucuza mal olur demişti şimdi diyorki ben çizme aldım çocuk terlik çizme terkikten daha hesaplıdir bu adama oy verenin aklından şüphe ederim acikcasi

141
54
yanıtYanıtla
Niyazi Altaş:

destici kim arkadaş

122
68
yanıtYanıtla
ERKAN :

tabi tepki sonrası 3-5 bot al dağıt resim paylaş. tepki gelmeseydi devam

110
63
yanıtYanıtla
funy Cup:

vay haline ülkenin bu yiyici cahil insan ülkede siyaset yapabiliyor. Aysun kayacı nerede ya büyük kadın mış

119
38
yanıtYanıtla
Hayri :

yıllar boyu gözükmeyen destici maşallah 5-6 aydır bi aktif bi aktif birden enerji geldi ya tmm kendini yorma tayyip abiye dedim seni yine vekil yapacak garanti bi yerden

110
42
yanıtYanıtla
funy Cup:

bu ülkeye bundan mı hayır gelecek.

65
27
yanıtYanıtla
Bir İstanbullu:

yemezler...

54
16
yanıtYanıtla
Mikail arman:

Orayı ziyaret eden bir siyasetçi veya devlet gorevlisi zaten vicdani ve insani duyarlılıkla gitmiştir. Siyasetçinin yanındaki bir çocuğun ayağındaki çamurlu terlikle fotoraf karesini yakalayıp yayınlamak haber hizmeti değil,fitne ve fesatlıktır.Duyarsız olanları eleştirin !

9
34
yanıtYanıtla
BY GOODEX:

adam olay anında nasıl anlasın biraz mantıklı olun sonradan görüncede ilgilenmiş bu kadar yandaş olmayın

8
9
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

Neyse sonuç olarak çocuklar bot sahibi olmuş.

11
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title