Haberler

BBP Genel Başkan Yardımcısı Karacan Açıklaması

"Hükümet, 'yolsuzluk operasyonun arkasında İsrail ve ABD var' diyor, ama 11 yıldır bu ülkede iktidarlar.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Bayram Karacan, İstanbul merkezli operasyona ilişkin, hükümetin "Bu operasyonların arkasında İsrail ve ABD var" söyleminin bahaneden ibaret olduğunu öne sürerek, "11 yıldır bu ülkede iktdarsınız. Bu süre zarfında bu operasyonlara hazır olunması lazımdı, bu operasyonları engelleyecek tedbirlerin alınması gerekirdi" dedi.

Bir otelde partisinin büyükşehir belediye başkan adayının tanıtım toplantısında konuşan Karaca, operasyon ve bakanların istifasından millet adına üzgün olduklarını söyledi.

Ciddi yolsuzluk iddialarının olduğunu iddia eden Karaca, bakanlıktan istifasını sunan Erdoğan Bayraktar'ın açıklamalarının çok ciddi olduğunu ve üzerinde tartışılması gerektiğini aktardı. Hükümetin, operasyonla birlikte bu işin yolsuzluk boytunu bir kenara bıraktığını, "Bu olayların arkasında İsrail ve ABD var " diyerek bahaneler ürettiğini öne süren Kararaca, "11 yıldır bu ülkede iktdarsınız. Bu süre zarfında bu operasyonlara hazır olunması lazımdı. Bu operasyonları engelleyecek tedbirlerin alınması gerekirdi" diye konuştu.

"Ülkede bir sürü mesele varken, şu anda hiçbiri konuşulamıyor" diyen Karaca, "28 Şubat sanıkları tahliye edildi, bunlar hiç gündemde yok. Kendileri bir post modern darbenin sanıklarıydı. Ülkenin bütçesi kanunlaştı, Suriye'de ne oluyor, Irak'ta ne oluyor. Sadece ve sadece yolsuzluk operasyonunu konuşuyoruz. Bunlarla meşguluz" ifadesini kullandı.

BBP Genel Başkan Yardımcısı Bayram Karacan, konuşmasının ardından, MYK üyesi Mustafa Demir ve Kocaeli İl Başkanı Serhat Duyar ile Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Şeref Gönenli'yi partililere ve basına tanıttı. - Kocaeli

Kaynak: AA / Politika

Büyük Birlik Partisi Bayram Karacan İsrail Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title