Haberler

BBP Genel Başkan Yardımcısı Bozok Açıklaması

"Ben inanıyorum ki BBP, grubuyla parlamentoda temsil edilecek"

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Hasan Hüseyin Bozok, BBP'nin grubuyla parlamentoda temsil edileceğine inandığını söyledi.

Bozok, bir restoranda gazetecilere yaptığı açıklamada, ecdat başkenti Edirne'de bulunmaktan mutluluk duyduğunu dile getirdi.

BBP'nin 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde Türkiye'nin sürpriz partisi olacağını ifade eden Bozok, "31 Mart sabahı sandıklardan inşallah gül ve hilal çıkacak. Edirne'de 8 ilçe, 11 beldemiz var. En az iki, üç ilçe belediyesini alacağız. Trakya'da, buna keza birçok ilçemiz ve beldemizde sürpriz yapacağız. Şu an Türkiye'de mevcut 21 belediyemiz var" dedi.

Vatandaşların "bir belediyenin iktidar partisinden olmadı diye hizmet gelmeyeceğini" düşünmemesi gerektiğini anlatan Bozok, Sivas, Suşehri ve Şarkışla belediyelerine gelen hizmetin örnek olduğunu kaydetti.

BBP belediyesinin olduğu yerlere hizmet gittiğini ifade eden Bozok, "Siz ehil olduktan sonra, siz çalmadıktan, çırpmadıktan sonra netice itibarıyla o ilçenin ve ilin geliri hizmet yapmak için zaten yetiyor. Ben inanıyorum ki BBP grubuyla parlamentoda temsil edilecek" diye konuştu.

Bozok, konuşmasının ardından BBP Genel Başkan Yardımcısı Bayram Karacan ve partililer ile Alperen Ocakları Edirne İl Başkanı Alpaslan Cankaloğlu ve Dilek Topal'ın evlilik törenine katıldı. - Edirne

Kaynak: AA / Politika

Büyük Birlik Partisi Hasan Hüseyin Bozok Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title