Haberler

Başkan Köşker, Meclis Toplantısında Veda Etti

KOCAELİ(İHA) – Gebze Belediyesi Mart ayı meclis toplantısında üyelere veda edeb Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, "İstemeden de olsa kırdığımız insanlar olabilir, ben hepinizden hakkınızı helal etmenizi istiyorum" dedi.

KOCAELİ(İHA) – Gebze Belediyesi Mart ayı meclis toplantısında üyelere veda edeb Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, "İstemeden de olsa kırdığımız insanlar olabilir, ben hepinizden hakkınızı helal etmenizi istiyorum" dedi.

Gebze Belediyesi Mart Ayı Meclis Toplantısı Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker Başkanlığında 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanında bulunan Meclis toplantı salonunda gerçekleşti. Mart Ayı meclis oturumu yoklama ve bir önceki aya ait karar özerinin oylanmasıyla başladı. 17 gündem maddesinin görüşüldüğü mart ayı meclis toplantısında gündemin birinci maddesi olan Güzeller Mahallesi 6543 ada 4 nolu 6536 ada 1 parsellerin belediye tarafından teknik ve sosyal altyapı alanlarında kullanılmak üzere satın alınmasına ilişkin Plan ve Bütçe Komisyon Raporu ile, gündemin dördüncü maddesi olan Yapı Kayıt Belgesi alan 60 adet parselin satışına ilişkin Plan ve Bütçe Komisyon Raporu oy birliğiyle kabul edildi.

Yerel seçimler öncesi son kez meclis başkanlığı yapan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker meclis üyelerinden helallik istedi. Meclis üyelerinin tek tek kürsüde gerçekleştirdiği veda konuşmasının ardından konuşan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, "Güzel bir görev süreci geçirdik ve birlikte son meclisimizi tamamladık. Siyasi görevler bir meslek değildir, hizmettir. Bizler de iki dönem Gebze Belediye Başkanlığı yaparak Gebze'mize elimizden geldiğince hizmet etmeye çalıştık. Sizlerle birlikte meclisimizde aldığımız kararlarla Gebze'mize güzel hizmetlerde bulunduk. Gerçekten uyum içerisinde, birbirimizi kırmadan güzel bir siyaset yaptık. Ortak amacımız Gebze'ye hizmet etmek oldu her zaman. İstemeden de olsa kırdığımız insanlar olabilir, ben hepinizden hakkınızı helal etmenizi istiyorum. Kendi adıma benim hakkım herkese helal olsun" dedi.

Başkan Köşker meclis toplantısının ardından meclis üyeleri ve aileleriyle veda yemeğinde bir araya geldi. Veda yemeğine Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, eşi Ragibe Köşker, Belediye Başkan Yardımcısı Nilay Ayran, belediye meclis üyeleri ve aileleri katıldı. Yemeğin sonunda Başkan Köşker meclis üyelerine hatıra olarak saklayacakları plaket ve hediye takdiminde bulundu. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Gebze Belediyesi Adnan Köşker Gebze Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title