Haberler

Başkan Böcek, Gazipaşa Kültür Merkezi inşaatını inceledi

Güncelleme:

Gazipaşa Kültür Merkezi inşaatını inceleyen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, bugüne kadar yaklaşık 40 milyon TL harcanan projenin ilçenin önemli bir eksiğini gidereceğini söyledi.

Gazipaşa Kültür Merkezi inşaatını inceleyen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, bugüne kadar yaklaşık 40 milyon TL harcanan projenin ilçenin önemli bir eksiğini gidereceğini söyledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Gazipaşa ilçesinde bir dizi temasta bulundu. Başkan Böcek, Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ı makamında ziyaret etti. Gazipaşa Belediye Başkanı Yılmaz'ın yeni yılını tebrik edip, ilçeye gerçekleştirilecek proje ve hizmetlerle ilgili görüş alışverişinde bulundu.

"Gazipaşa'ya sinema ve tiyatro"

Başkan Böcek, daha sonra tiyatro ve sinema salonu bulunmayan ilçede önemli bir eksikliği giderecek olan Antalya Büyükşehir Belediyesi Gazipaşa Kültür Merkezi inşaatını inceleyip, bilgi aldı. Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz ile birlikte şantiyeyi gezen Başkan Böcek, Nisan ayı içerisinde inşaat çalışmalarının tamamlanmasının planlandığını söyledi. Başkan Böcek, 6 bin 700 metrekarelik bir alan üzerinde inşaatı tamamlanmak üzere olan Gazipaşa Kültür Merkezi için bugüne kadar 40 milyon TL yatırım yapıldığını belirterek, "5 bloktan oluşan proje kapsamında bir blok içinde sinema salonu, çok amaçlı salon, prova odaları ve fuayeler yer alacak. Kültür merkezinin diğer bloğunda ise ATASEM, sosyal hizmet birimlerimiz ve kreş yapmayı planlıyoruz. Gazipaşa'da önemli bir eksikliği tamamlayacak proje ile ilçe halkı ilk kez tiyatro ve sinema salonuna kavuşacak" dedi.

"Zeytin fabrikasında"

Gazipaşa Meclis Üyesi Zafer Tan'ın zeytincilik işletmesini de ziyaret eden Başkan Böcek, zeytin yağı üretim aşamalarını yerinde gördü. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Mehmet Yüksel'in geçtiğimiz günlerde vefat eden ağabeyi Merhum Erol Yüksel için taziye ziyaretinde de bulundu. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Muhittin Böcek Gazipaşa Antalya Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title