Haberler

Başdeğirmen: "Mesai arkadaşlarımızın mutluluğu, bizim mutluluğumuzdur"

Güncelleme:

Isparta Belediyesinde çalışan 230 kadrolu işçiyi kapsayan toplu iş sözleşmesi Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ile Belediye-İş Sendikası Şube Başkanı Cemal Kurt arasında imzalandı.

Isparta Belediyesinde çalışan 230 kadrolu işçiyi kapsayan toplu iş sözleşmesi Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ile Belediye-İş Sendikası Şube Başkanı Cemal Kurt arasında imzalandı.

Toplu iş sözleşmesi görüşmelerinin işçilerin mağdur olmayacağı bir şekilde sonuçlandırıldığını söyleyen Belediye-İş Sendikası Isparta Şube Başkanı Cemal Kurt, "Belediye başkanımız bize gayet anlayışlı davrandı, ortak noktada buluştuk. Toplu iş sözleşmesinin en iyisi masada bitendir. Bu konuda da başkanımıza teşekkür ediyorum. Ücret artışlarımız, açıklanmış olan enflasyon oranının üzerinde bir artışla gerçekleşti. Toplu iş sözleşmesinin Isparta Belediyemize, işçilerimize ve sendikamıza hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

Toplu iş sözleşmesinin 4. oturumunda görüşmelerin sonuçlandırıldığını dile getiren Başdeğirmen, ortak bir kararla işçilerin mağdur olmayacağı, mutlu olacağı bir oranda sözleşme imzaladıklarını kaydetti.

"Memnunuz"

4 oturumda sadece maaşların değil, sosyal desteklerin de detaylı şekilde konuşulduğuna değinen Başdeğirmen, " Personelimiz aldığı zamlarla rahat bir şekilde hayatını idame edebilecek mi? Bunları istişare ederek bugüne geldik. Sendika Başkanı Cemal Kurt'un da belirttiği gibi enflasyonun üzerinde bir rakam vererek mesai arkadaşlarımızı memnun ettiğimizi düşünüyoruz. Başkan memnun olduğunu söyledi, tabi ki bu memnuniyetin çalışanlarımızdan kaynaklandığını da çok iyi biliyoruz. Çalışanlarımız memnunsa, işverenler olarak bizlerde memnunuz. Yapılan artışların mesai arkadaşlarımızı mutlu etmesi, bizlerinde mutluluğudur. Yüce Rabbim hepimize sağlıklı, huzurlu, başarılı hizmetler vermeyi bizlere nasip etsin"dedi. - ISPARTA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Belediye İş Sendikası Şükrü Başdeğirmen Cemal Kurt Isparta Politika Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title