Haberler

Bakan Avcı, Pursaklar'ı Ziyaret Etti

Güncelleme:

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, beraberindeki heyetle birlikte Ankara'daki Pursaklar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret etti.

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, beraberindeki heyetle birlikte Pursaklar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti.

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar ve beraberindeki heyetle birlikte Pursaklar'ı ziyaret etti. Bakan Avcı, burada Kaymakam İhsan Kara, Belediye Başkanı Selçuk Çetin ile diğer yetkililer tarafından karşılandı. Okul ziyaretinde öğretmenlerin taleplerini dinleyen Bakan Avcı, yetkililerden Pursaklar'daki eğitim konusunda bilgi aldı. Pursaklar'daki eğitim başarısının gurur verici olduğunu belirten Bakan Avcı, daha sonra sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet etti. Liseli öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Avcı, öğrencilerin yaptığı teknik çalışmaları yerinde inceleyip başarılar diledi. Bakan Avcı, beraberindeki heyet ve öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Mehmet Kılıçlar Pursaklar Nabi Avcı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title